Temppuhaasteen (pystyssä seisominen) päätös

Leikkimielisen temppuhaasteemme haasteaika on umpeutunut. Koska haaste oli hyvin leikkimielinen, sallimme toki myös myöhässä tulleet haastepäivitykset. Merkitkää ne vaikka kommentteihin niin lisään myöhemmin samaan tekstiin.

Jokainen on siis suorittanut koulutusta omalla tavallaan. Varsinaisessa eläinten koulutuksessahan kissa ei seuraa suoraan namia tai muuta houkutinta. Mutta ideanahan ei nyt ollutkaan täydellisten koulutustapojen harjoittelu, vaan mukava yhteinen aika kissan ja omistajan välillä :)

Tässä koottuna joitakin lopputuloksia ja alkuasetelmia:

Balineesiprinssin alkuasetelma ja heidän lopputuloksensa (15.2 mennessä)


Luolaleijonan klaanin alkuasetelma
ja heidän lopputuloksensa

Yrttiset ja nähtävissä heidän lähtökohtansa haasteelle. Ja Yrttisten upea lopputulos.

Tässä esillä myös meillä (eli vieraassa paikassa) kuvattu harjoitus Jonnasta ja Pietasta. Heidän lähtötilanteensa taisi olla täysi nolla, ja Pietan koulutus on myös aika satunnaista. Kun Jonna tuosta aktivoituisi ja opettelisi hieman koulutuksen saloja niin ties mikä temppuhirmu Pietasta kehkeytyisi ;)


Taikavoiman kissalan lopputulos, varsinaista lähtötilannekirjoitusta heillä ei ollutkaan, mutta kuulemme mielellämme myös kokemuksia harjoittelusta.

Ja omamme, eli lähtökohta ja lopputulos


fedjan suorituksessa on mukana edelleen hieman "tassutoimintaa", mutta mielestäni poika on silti kehittynyt hurjasti. Kommentointikin on jäänyt pois tempusta. Kolmen sekunnin pyydetty suoritus taitaa täyttyä vain ensimmäisessä nousussa, mutta hyvä että edes siinä ;) Ronjan kohdalta aikatoive täyttyy, mutta kehitystä (ja harjoitusta) on vähemmän.


Ja sitten lähtökohtia, johon toivottavasti saamme jossakin vaiheessa päivitystä ;)

Jelecats blogilta saimme haasteen alussa kommentin, ettei videokameraa löydy. Allin ongelma siinä vaiheessa oli että se tarraa etutassuilla käteen kiinni (kuten moni muukin alussa). Mielellämme kuulemme myös kirjallisesti miten Alli (tai muut) ovat edistyneet.

Maria, jos lähdit mukaan temppuharjoitukseen (ja sait kirjan kirjastosta) niin kerropa kuulumisiasi.

Jos unohdin jonkun listalta, niin pistäkää viestiä ja päivitän teidät mukaan :)

Kiitoksia kaikille osallistujille! Olen NIIN ylpeä teistä!!!

Kommentit

luolaleijona sanoi…
Pietari on ihan mahtava! Luonnonlahjakkuus? =D

Meillä tosiaan Raichu kehittyi ensin hyvin, mutta sitten loppua kohti pääsi taantumaan. No, me jatketaan tätä vielä keskenämme muiden temppujen opettelun lomassa ;) Taidan jättää sen sormimerkin "seiso takapuoli maassa" -merkiksi ja yrittää uudella merkillä oikeaa seisontaa. Raichu on usein seissyt sormimerkin kanssa samalla lailla kuin nyt tuossa osassa 2, kunhan hänenkin mielestään on oikea temppuiluaika :p

Aika monta kissaa lähti mukaan haasteeseen, hienoa! Toivottavasti ilmaantuu vielä lisää osallistujia :)
Jonna sanoi…
Hienoja videoita. Ronja on suorastaan ylisöpö ;)

Pietarista olisi varmasti vaikka mihin, mutta kun perheessä on myös ADHD koira, suurimmat koulutusenergiat pitää kohdistaa häneen. Mistähän muuten näitä ylivilkkaita minulle aina siunaantuukin... eurooppalaisenkin piti olla melko rauhallinen rotu :)
saila sanoi…
Hieno kooste ja hauskoja suoritusvideoita ja kuvia!
Yritän tänään kuvata sen mikä tulos meillä on peräti kolmella harjoittelukerralla saatu ;) Eilen oli viimeinen helmikuun harjoitus ja Luuna seisoi upeasti, Hiku pomppasi ranteeseen roikkumaan joka kerta XD ja Fuji oli sitä mieltä, että riittää, kun nostaa etutassuja 5-10 senttiä ilmaan...
Lendi sanoi…
Mekin ollaan vähän salaa treenattu, mutta nyt kun katsoin videolta, niin tosiaan olen vähän harjotuttanut väärin :/ Gaston tarraa hulluna käteen kiinni jos vaan ehtii, mutta ehkä me joskus saadaan video blogiin meidän "harjoituksista" :)
Elina V. sanoi…
Lendi: Hienoa että olette treenailleet! Odotan innolla videota. Eikä sitä käteen tarraamista kannata pelästyä. Siitä saa vähitellen opetettua pois ;)