Temppuhaastepäivitys ja pentuvideo

Pystyssä seisominen on edistynyt ihan mukavasti. Ohessa kaksi videota, joista näkyy hyvin edistymisen vaiheita. Ensimmäisessä keskityin kehittämään itse nousuprosessia ja toisessa tavoitteena olivat mahdollisimman nopeat toistot. Fedja on kehittynyt tempussa mukavasti, vaikka se selkeästi on sen mielestä vaativa. Alussa kävimme paljonkin keskustelua tempun suorittamisesta, mutta vähitellen tuo Fedjan kommentointi on vähentynyt. Videosta kuulette mitä tarkoitan tällä.

Ronjan suoritus ei ole juurikaan parantunut. Lähinnä suorituksen kesto on pidentynyt. Itse en ole aktiivisesti enää lähiaikoina kehittänyt Ronjan suoritusta tässä, koska sillä tuntui olevan heikentävä vaikutus toiseen harjoitteilla olevaan temppuun. Fedjan kanssa siis osallistumme haasteeseen ja katsotaan mikä on tilanne reilun viikon päästä.

Loppuun vielä bonusvideo Nexun pennuista 4,5 viikon iässä. Tässä kannattaa olla äänet päällä. Voitte arvata kuka näistä on suosikkini. Ei kukaan turkulainen haluaisi ylisuloista itispentua? Olisi huippua saada yksi näistä temppukissa-aluista tälle seudulle...Kyydissä pääsee kyllä Porvooseen pentuja katsomaan ;) (linkitetty photobucketin kautta, näkyykö nyt?)

Photobucket

Kommentit

Jonna sanoi…
Hienosti menevät treenit näemmä. Pentuvideo ei suostunut avautumaan, mutta ehkä se on vain hyvä :)

Meidän Pietari suostuu taas treenaamaan seisomista, mutta ilman videokameraa, dokumentointi on vaikeaa.

Mukavaa viikonloppua!
luolaleijona sanoi…
Ei auennut pentuvideo täälläkään :/ Raichun treenien kanssa ollaan edetty aika hitaasti, meillä taitaa olla vähän hitaita oppijoita - tai hidas opettaja ;) Pientä etenemistä ainakin keston suhteen kuitenkin.
saila sanoi…
Minulla näkyi pentuvideo, tosin piti "vetäistä" alkuun, sama käy joskus omassakin blogissa..

Eilen harjoiteltiin seisomisia pitkästä aikaa; Fujilla yksityistreeni ja Luunalla ja Hikulla hieman sekopäinen yhteistreeni. Luunalla ehkä sen takia alkoi into loppua kesken, kun häiriintyi Hikun palkitsemisesta. Fuji seisoo hienosti ja nousee varpailleenkin nätisti, tosin vain hetkeksi. Luuna seisoi monta kertaa pitkän pätkän oikein mallikkaassa asennossa, mutta enimmäkseen tavoitteli kaksi tassuin kättäni ja sitten ryhtyi etsimään raksujemmaa, joka oli toisessa kädessä :P
Hikulla meni vähän liian lujaa ja olin itse turhan hidas (ja käsi liian matalalla), kun se ehti melkein joka kerta tempaista karhupainiotteella (pehmein tassuin) käsivarteeni kiinni XD Selvästi kuitenkin jokaisella oli homman nimi selvänä :)
Pitänee kokeilla tuota seuraavaksi, että itse on seisoviltaan.
luolaleijona sanoi…
Nyt näkyi. Voi kun toiset on jo niin isoja pieniä <3