Lomakausi kaukana tietokoneista

Tänä vuonna olemme ottaneet kesäloman kirjaimellisesti ja vältelleet tietokoneita. Kissat ovat saaneet nauttia paljon mökillä oleilusta ja ulkoilusta. Toisen kesämökin kissatarhasta on tullut niiden suosikki ja sinne rynnätään hännät viuhuen!
Saaressa oleva kustavin mökki on myös suosiossa.
Fedja mustikkametsällä kustavissa
Nexu ja perhosten metsästyksen vahtipaikka kustavissa
Ronja haaveilee kalasaaliista kustavissa Syksyn myötä tarkoitus on päivittää välillä koulutuspäivityksiä, mutta päivitystahti tulee todennäköisesti olemaan n. 1krt/kk. Jos jollakin on ehdotuksia kissalle opetettaviksi hauskoiksi tempuiksi, sellaisia otetaan mielellään vastaan. Tällä hetkellä meillä on menossa värien erottelun vahvistaminen ja namiautomaatin käyttö. Hitaasti vaan tuntuvat etenevän, kun yksityistä kissakohtaista koulutusaikaa löytyy huonosti ja joutuvat tyytymään kimppakoulutukseen. Onneksi innokkaita kissankouluttajia tuntuu löytyvän muualta sitäkin enemmän. Turkulaiset saavat lukea lyhyen artikkelin kissan koulutukseen liittyen viikonlopun Aamusetista.

Kommentit

Kaunis Fedja, aivan upea väritys neidillä!

Ja Nexu ♥
Anonyymi sanoi…
Moi!
Olen jo pitkään odotellut kahden kissani kanssa seuraavaa postausta:)
Olen myös lainannut tuon kirjasi ja lukenut sen parisen kuukautta sitten ja se sai minut innostumaan omien karvakorvieni kouluttamisesta:)
Pidän tästä blogista erittäin paljon, ja odotan aina uusia postauksia:)