Nexutin 3v


Pikkukissamme täyttää tänään jo 3 vuotta. Kahdesti se on hoitanut tärkeää emokissan roolia ja saa nyt nauttia täysin siemauksin kastraattikissan elämästä. Kulunut vuosi on ollut mullistava Nexun elämässä muillakin tavoin. Huomion määrän vähentyminen on saanut sen pitämään erityisen hyvin huolta omista oikeuksistaan. Syliin tungetaan heti kun paikka on vapaana (myös tätä kirjoittaessani Nexu on tiiviisti linnoittautunut syliini). Kissakavereista Fedja on edelleen Nexun suosikki, mutta Ronjankin se on saanut viime aikoina haastettua useaan kertaan leikkiin. Fedjaa Nexu työllistää edelleen säännöllisin väliajoin henkilökohtaisena pesulapalvelunaan, vaikka kyllä se itsekin (ainakin välillä) myös pesee Fedjaa. Kesä toi kissalle lisää painoa mahan kohdalle, kun se sai nauttia mummolan antimista. Nexu, jos kuka, kyllä tietää miten ruokaa kannattaa kerjätä (tai varastaa). Niitä lisägrammoja kotona on sitten vähitellen yritetty karistaa.



Noutamisen taitoa Nexutin on käyttänyt tehokkaasti hyväkseen myös silloin kun huoltoväen sylit ovat olleet varattuina. Välillä se tuntuu kummastelevan miksi pienin kaksijalkainen ei heitä hiirtä, kun sellaisen tuo tytön eteen. Törkeä pikkumuksu vaan tuntuu tunkevan kaikki omat ja kissojen lelut suuhunsa (Nexun kanssa onkin saanut olla tosi tarkkana, kun se jostain kumman syystä tosiaan kantaa noita leluja myös vauvalle!!!). Onneksi nerokas suklaakissa osaa toimia myös vastavuoroisesti ja vauvan lelujen varastaminen kissojen käyttöön käy tehokkaasti. Myös ruuanloppujen siivoaminen lattialta ja pöydältä on synttärisankarin lempipuuhaa.

Paras lahja joulun aikaan syntyneelle kisulle taitaa kuitenkin olla kuusi, kaikkine kiiltävine joulupalloineen. Kuusta on ihana syödä, sen alla voi vaania ja joulupallojen kanssa voi taistella pitkin kämppää (heiveröisemmät koristeet sijoitetaan meillä yläoksille).

Kommentit

Saara sanoi…
Onnea äiskäkissalle! Ehkä kohta jo mummolle :D
Satu sanoi…
Onko siitä tosiaan jo 3 vuotta! Onnea ihanalle Nexuttimelle!
Anonyymi sanoi…
Onnittelut kaunokaiselle. :)
Maria sanoi…
Myöhästyneet onnittelut ja mukavaa uutta vuotta Nexu-ihanaiselle!