Äidit ja tyttäret sekä kiltti setä


Meille saapui viime torstaina mieluisa hoitokissa. Nexun pentu Nanna (jonka kuulumisia voit muuten seurata täällä) tarvitsi hoitopaikkaa ja otimme kissan mieluusti hoitoon synnyinkotiinsa. Siitä on kasvanut tosi ihana ja kaunis nuori neiti joka muistuttaa luonteeltaan hyvin paljon emoaan.

Kissat meillä selkeästi tunnistivat Nannan, koska se sujahti helposti porukkaan. Fedja, aivan ihana lempeä "setä"kissa puski ja pesi Nannaa jo ensimmäisenä päivänä ja piti sille seuraa. Ronja suhtautui Nannaan väliinpitämättömästi (niinkuin pentueaikanakin), mutta ei ole lainkaan murissut tai sähissyt sille (muut vieraat kissat saavat kyllä Ronjan reviirillä huutia). Nexu oli ainut, joka oli sitä mieltä, että tuo kerran jo vieroitettu pentu olisi voinut pysyä kotonaan. Sen ei kuitenkaan kestänyt kauaa leppyä ja nyt kaikki jo vilistävät asunnossa sulassa sovussa.

Muistatteko tämän kuvan Nexusta?


Tässä Nanna eilisiltana:


Ja vielä lisää samankaltaisuuksia. Nexu näyttää todella perineen emonsa Laran suhtautumisen vauvoihin. Ihminen kuin ihminen, aina yhtä ihana, vaikka se välillä huitookin.
Suklaakissa vauvatyynynä

Syliin mahtuu hyvin myös kaksi tyttöä.


ja Nanna todistaa että tässäkin asiassa hyvät geenit ovat periytyneet eteenpäin. Se suhtautuu siis vauvaan yhtä upeasti kuin emonsakin :)

Kommentit

Unknown sanoi…
Kiva kuulla, kuinka hyvin siellä sujuu. Ihania kuvia niin suklaakissasta kuin tyttäestä. Saanko käyttää tuota Nanna portailla kuvaa kotisvuilla ja Facessa?
MissMisery sanoi…
Harmi ettei bloggerissa ole tykkää-nappia! Tulen aina niin hyvälle mielelle tätä blogia lueskellessani. :)
Satu sanoi…
Oih ihanuudet! Lara muuten antoi yhdessä vaiheessa vauvan retuuttaa itseään ihan miten päin vain, hännästä, korvista, vatsakarvoista... Nyt se on alkanut vähän varoa - kohta taaperoikäisellä alkaa kai olla vähän turhan paljon voimaa?
Elina V. sanoi…
Eve: tottakai saat, niinkuin aina ;)

MissMisery: niin mäkin tykkään tästä :D

Satu: ehkä tuollekin jossai vaiheessa riittää. Tällä hetkellä tosiaan vauva saa huitoa ja hakata, mutta unipaikasta ei luovuta!
Somia ovat kaikki kolme neitiä, kun kellivät noin :) Ja aivan upea puuhkahäntä Nannalla!
Maria sanoi…
Aivan ihanaa, kun kissat suhtautuvat vauvaan tuolla tavalla kuin Nanna ja Nexu! Teille tulee varmaan monta ihanaa yhteistä hetkeä, kunhan vauva tuosta vielä kasvaa!
Pirjo sanoi…
Kyllä kissat ja vauvat menevät yksiin, ihan hyvin:) Meillä aikoinaan kaikki pelottelivat, kun talossa oli neljä kissaa, mutta kas kummaa: kissat tutkivat tilanteen ja tekivät johtopäätöksiä, ettei kannata mennä ihan lähelle.
Jonna sanoi…
Voi miten ihania pikkutyttöjä ja Fedja on niin kultamurunen <3

Tuo teidän Nanna on kyllä niiiiiiiin kaunis kissa... Huh
Mitäköhän hänestä vielä tuleekaan. Toivottavasti nähdään näyttelyssä :)