Lenkkikauden aloitusta ja turistina näyttelyssä

Meilläkin on ulkoilukausi virallisesti avattu. Kissat ovat aurinkoisina päivinä nauttineet puutarhan lämmöstä tutussa vaijeri + fleksi yhdistelmässään. Kaikki kolme ovat olleet asiasta hyvillään. Myös kesämökin tarhaa on ehditty käyttämään samalla kun ihmiset ovat olleet mökillä remonttihommissa. Ronja erityisesti voisi istua tarhassa vaikka koko päivän. Nexu ja Fedja sen sijaan haluavat viettää nokosensa sisätiloissa.
Nexu tarkistamassa pöytää uudella paikalla

Fedja suosikkipaikallaan puun juuressa.

Ronja metsästämässä perhosia.

Suurin suosikki Ronjalle ja Fedjalle on kuitenkin edelleen metsälenkki, jota ihmiset harrastavat heidän mielestään aivan liian harvoin. Pitänee terästäytyä tässä asiassa loman alettua. Niin ja pakko mainita, ettei pääse unohtumaan, meillä kävi myös koiravieraita. Vappuna käymässä oli ystäväni koiransa kanssa ja kissat olivat kyseisestä koirasta lähinnä kummissaan. Tutustumisintoa olisi ollut eikä murinoita tai sähinöitä kuultu, mutta koira vaikutti pelkäävän kookkaita kotikissojamme. Niinpä tutustumiset jäivät lasin takana kummasteluihin. Luulen että Fedja ei tainnut tajuta kyseessä edes olevan koiran. Joka tapauksessa tässä kuva mainiosta Manosta :)


Kuten otsikosta jo selvisikin olin äitini kanssa turistina käymässä Pirokin näyttelyssä. Tuttuja kissoja näyttelyssä oli useita, mutta varsinainen syy siellä vierailulle oli Ocin ja Neerin näkeminen. Nämä pennut muuttivat meiltä alkukeväällä Poriin ja ne olivat parissa kuukaudessa kasvaneet valtavasti. Ihana oli tyytyväisiä ja kauniita sisaruksia nähdä :) Hienosti sujui myös näyttely sisaruksilta!

Oci <3

Neeri omistajansa turvallisessa sylissä.

Bonuksena näimme myös kolmannen pennun (Nannan), joka sijoituskodin avustuksella oli matkustanut Turusta Tampereelle. Nannan sijoitus ensimmäisessä näyttelyssään oli upea. Se oli TP, eli tuomarin paras.

Tampereella olivat esillä myös Even tuoreimmat balineesipennut, huriseva kilpparinaamio ja hurmaava punanaamio. Ihana oli nämäkin nähdä livenä :) Turistin rooli näyttelyssä ei ollut lainkaan hassumpi. Äidinkin mielestä oli ihan hauska nähdä erilaisia kissoja.

Kommentit

Satu sanoi…
Onnea Nannalle huikeasta menestyksestä - ja varmaan oli ihanaa nähdä kaikkia pentuja!
Maria sanoi…
Ihania pentuja, Oci ja Neeri varsinkin. Kovasti terkkuja kissoille ja ihmisille, oikein mukavaa kesää!