Pari koulutusvideota ja Turok

Kovin on päässyt päivitystahti hiljenemään pentujen muutettua omiin koteihinsa. Muutoinkin tällä hetkellä on elämässä sen verran kiireitä että päivitystahti saattaa jäädä aika hiljaiseksi (ainakin toukokuun puoleenväliin).

Tässä kuitenkin pari koulutusvideota pennuista. Minun piti näyttää Tampereen koulutuskurssilla videoita (tosin pidempiä kuin nämä), mutta siellä aika loppui auttamattomasti kesken ja videot jäivät katsomatta (oli siellä kuitenkin esillä pari videota). Kurssin osanottajamäärä ei päätä huimannut, mutta osallistujat olivat kiinnostuneita aiheesta ja kyselivät aktiivisesti. Mukava reissu siis kaiken kaikkiaan.

Ukko (ent. Fedjis) harjoittelee esteitä.

Hileen yksi harjoituskerta kosketusalustan kanssa(vaatimus 2 tassua).

Nannan (ent. Curli) harjoitushetkiä.

Ensi viikonloppuna olen suuntaamassa Turokin rotukissanäyttelyyn, jossa pidetään lauantaina myös agilitya. Agilityn alkuerät ovat siellä klo 10-11 ja finaali klo 12.00. Mukana kissoista ovat Fedja ja Nexu (pitkästä aikaa). Hieman jännittää miten Nexu suhtautuu paikallaoloon leikkauksen jälkeen, mutta onneksi kotinäyttelystä pääsee tarvittaessa pian kotiin. Tarkoitus on laittaa kaverukset samaan häkkiin, näin näyttelyissäolo on viimeksi parhaiten sujunut.

Kommentit

Saara sanoi…
Voi kun on tutun kuuluinen ääni vikassa videossa :) Kiitos vielä agilitysta, oli kivaa ja ehkä ensi kerralla mennään sitten kaikki esteet.

T. Saara, Ville ja Nanna