Vielä kaikki 13-viikoiset yhdessä


Pennut saavuttivat tänään 13-viikon iän. Alla olevat kuvat tulevat todennäköisesti olemaan viimeiset niistä kaikista julkaistavat yhteiskuvat. Oci ja Neeri (ent. Nalle) muuttavat omaan kotiinsa tämän viikon perjantaina. Hile ja Ukko (ent. Fedjis) muuttavat myöhemmin tässä kuussa. Curli odottelee meillä rauhassa kunnes sille löytyy oikea sijoituskoti.

Maanantaina pennut saivat tehosterokotteensa, terveystodistuksensa ja mikrosirut. Hienosti suhtauduttiin eläinlääkäriin ja kaikki saivat terveen paperit, ei ollut mitään rakenteellisia puutteita yhdessäkään pennussa. Oci kehräsi koko toimituksen (myös sirutuksen läpi). Siltä piti sydän kuunnella uudelleen sirutuksen jälkeen, kun hassu poju ei suostunut lopettamaan kehräystä ensimmäisen sydämen kuuntelun aikana ;) Mutta siis kunnossa oli kaikki myös sillä sydämessä. Toivotaan että PRA-tuloksissa ei ole ikäviä yllätyksiä. Ne ovat VGL:ssä tutkittavana ja toivomme kovin että saisimme tuloksia ennen perjantaita.

Pakko myöntää että ikävä tulee, vaikka olen tosi onnellinen että murut pääsevät hyvään kotiin. Toivottavasti kuulen niistä paljon kuulumisia ja näen kuvia. Ehkä minun on pakko käväistä Porissakin jossakin vaiheessa kurkkaamassa näitä, mikäli uudet omistajat yli-innokkaan sijoituskodin emännän ottavat vastaan ;)

Puhukoot kuvat tällä kertaa puolestaan. Paljon olen aiemmin näiden luonteista jo selittänytkin. Tällä kertaa valintana kaverikuvat kaksikoista, jotka pääsevät samaan kotiin.

Oci ja Neeri

Hile ja Ukko

Kaunokaisemme Curli

Kommentit

Satu sanoi…
Ihania... tiedän tuon haikeuden kun ne lähtevät - ja toisaalta myös lievän helpotuksen ;)
Vulpes sanoi…
Ihania kuvia taas pennuista. :)
Miten ihmeessä saat pennut istumaan noin hienosti rivissä yhteiskuvissa?
Itse kävin viikonloppuna kuvaamassa vajaa 8-viikkoisia somppupentuja ja niitäkin oli vain kaksi mutta silti oli kyllä aika työn takana saada niistä edes pari onnistunutta yhteiskuvaa, toinen kun halusi aina lähteä kuvauspaikalta pois. :D
Elina V. sanoi…
Näistä on räpsitty kuvia ihan pienestä lähtien, eli kamera ei ole millään tavalla jännittävä. Kuvaan pennut pöydän päällä ja mieheni heiluttaa samalla huiskaa niiden mielipiteen ylläpitämiseksi. Välillä huiskalla leikitään ja välillä se menee minua kohti (jolloin otan kuvan). Tästä on esillä myös video (jossa tosin ei juurikaan näy leikkivaihetta) edellisessä blogimerkinnässäni.
Elina V. sanoi…
Satu: Eilen mies tokaisi pennuille että olette te ihania, mutta on teistä aika paljon vaivaa, huolta ja vilinää. Itse en ole vielä pahasti ralliin kyllästynyt, joskin aamulla mahan yli ravaaminen tekee vähän tiukkaa...
luolaleijona sanoi…
Varmasti haikeaa, kun toiset lähtevät. Tosin niin tomerat ja reippaat pennut siellä on kasvaneet että voi ainakin olla varma että pärjäävät hienosti maailmalla :)

Oci on kyllä niin Aslanin oloinen monella tapaa <3 Sillä lukee vakuutuspapereissa sydämen kohdalla vain että "ei voi kuunnella, kehrää" (olisi se eläinlääkäri nyt voinut silti VAKUUTUSPAPEREIHIN kirjoittaa että sydän ok kun se sitä on ennenkin ollut..).
Anonyymi sanoi…
Oi kuinka söpöjä!