pienet potilaat

Viime viikon perjantaina kaksi pentua muutti omaan kotiinsa. Koko viisikko oli luovutushetkellä täysin terveitä ja vauhdikkaita. Oci ja Neeri pyörivät uusien omistajiensa ympärillä ja kaikki tutkivat innokkaasti sisään tuotua kantokoppaa. Näiden kahden alku uudessa kodissa lähtikin hienosti liikkeelle. Ocin ja Neerin kuulumisia voitte jatkossa seurata täällä.

Sunnuntaina vielä kuvasimme agilitykuvia pennuista ja kolme kotiin jäänyttä olivat näin hyvässä ja motivoituneessa kunnossa:

Hile

Ukko (Fedjis)

Curli


Sitten Porista alkoi kuulua huonoja uutisia, Neeri oli voinut huonosti. Maanantaina myös kotona olleet pennut aloittivat oksentelun. Kun oksentelua ja ripulointia jatkui toista päivää ja pentujen paino laski, lähdimme kumpikin tahoillamme (porilaiset Porissa, me Turussa) eläinlääkäriin. Neerillä ja kaikilla 3:lla kotiin jääneellä on käynnissä 10 päivän antibioottikuuri ja näinollen Hileen ja Ukon(Fedjis) luovutus siirtyy viikolla.

Suunnitelmat menivät myös Nexun osalta uusiksi. Alunperin se piti leikkauttaa tulevana perjantaina, mutta ensin aloitti juoksun ja nyt osoittaa merkkejä sairastumisesta. Sterilointi siirtyy siis myöhemmäksi. Kun Ronjakin on saanut itselleen (ilmeisesti saman pöpön) on meillä tällä hetkellä 5 potilasta ja yksi teräsvatsa. Fedja tosiaan ei osoita mitään sairastumisen merkkejä ja kun muilla on pahoinvoinnin vuoksi huono ruokahalu, olisi se erittäin valmis syömään kaikkien ruuat.

Kommentit

Satu sanoi…
Pikaista paranemista sinne!
Maria sanoi…
Toivottavasti antibiootti auttaa, on tää niiin epistä...
Jonna sanoi…
Voi vauvelit. Kyllä isot vielä pärjää, mutta pennuille tuo on kurjaa :(

Ihanaa että Fedja on terve <3
Elina V. sanoi…
Pennut on jo paremmassa kunnossa. Nexusta kova huoli :(
Satu sanoi…
Paranemisia myös Nexulle!!!
Heli sanoi…
Oci on kyllä kans aika kovis. Se oksensi vain kerran, mutta muuten se on säästynyt tältä kamalalta taudilta. Ocin ruokahalu on lähes rajaton :)
Jenni sanoi…
Toivottavasti siellä voidaan jo paremmin!

Teille on haaste Cisun ja Toton blogissa.