Curcurcurlistani ja uuteen kotiin lähtijät

Pennut ovat onneksi parantuneet täysin taudistaan ja niiden emokin on hyvässä kunnossa. Ruokahalua kaikilla riittää vanhaan malliin. Hurjat huiskanmetsästykset ovat käynnissä ja oppimisinto maksimissaan. Huomenna omaan kotiinsa matkaavat Hile ja Ukko (Fedjis), kun pentujen antibioottikuuri on viimein lopussa. Kyllä tulee meillä koti hiljentymään kun Hiletin kommentointeineen matkaa muualle. Itse tietysti toivon kaikkea parasta näiden murujen tulevaisuuteen.

Curlille ei edelleenkään ole sitä sijoituskotia löytynyt. Se on kehittynyt oikein hurmaavaksi curnuttelijaksi ja kehrääjäksi ja voittaa sydämiä puolelleen, mutta silti kotiehdokkaat ovat vähissä. Nyt jos jollain iski sellainen tunne että olisi kiinnostavaa saada perheenjäseneksi pieni tumma prinsessa, niin ottakaa ihmeessä yhteyttä Eveen. Ohessa vielä linkki murun koulutushetkikoosteeseen


Hile on aivan vakuuttunut siitä että kaikkia ihmisten ruokia pitäisi maistattaa
myös pikkukissoilla. Tällä tytöllä on kevyt ääni, mutta se pitää keskustelusta ihmisten kanssa. Hile kommentoi koulutusta, ruokailua, herätessään unilta, reuhotessaan sisarusten kanssa ja monta muuta asiaa. Se on aivan ihana sylivauva pikkutirppa edelleen ja sitä tulee kyllä kova ikävä. Onneksi se uudessa kodissaan pääsee varmasti valtaamaan sylejä :)

Ukko, jota itse kutsuimme uuden nimen kuultuamme Pikku-ukoksi on hurrrja lelunmetsästäjä. Se omii leluja itselleen ja murisee hurjasti, jos joku muu yrittää koskea niihin. Ukko myös kantaa leluja tilasta toiseen ja piilottaa niitä mitä kummallisempiin paikkoihin. Yksi päivä se yllätti minut noutamalla käteeni useamman kerran erästä lelua. Hyvää matkaa uuteen kotiin, komea poika ja Ihana kehruukone <3

Curli jää meitä vielä uuden kodin puuttuessa viihdyttämään. Suoraan sanottuna emme kyllä pistä sitä lainkaan pahaksemme. Minä saan muutamaksi viikoksi lisäoppilaan naksutinkoulutukseen ja kissan myös toiseen kainalooni yöksi (emo on varannut toisen kainalon). Ainoa huono puoli Curlin meillä viipymisessä on se, että mitä kauemmin se täällä on, sitä enemmän siihen luonnollisesti kiintyy. Eli nyt kaikki hienot, aktivoinnista kiinnostuneet kotiehdokkaat: luuri käteen ja soittoa Evelle.

Kommentit