8-viikkoiset linnun- eikun kissanpoikasetViikko on taas vierähtänyt pikkuisten elämässä. Viikon aikana on selvitty löysistä vatsoista, harjoiteltu hassujen äänteiden käyttöä, kerätty painoa, harjoiteltu naksutinkoulutusta ja vallattu alakerta.

Kotitilanne toivottavasti selkiytyy viikonlopun jälkeen muutaman pennun osalta, kun saamme vieraaksemme pennunkatsojia kahdesta eri osoitteesta. Sen verran tilanteesta uskallan sanoa tällä hetkellä että tyttöpentua edelleen voi Eveltä kysellä, joko sijoitukseen (Helsingin seutu) tai näyttelyihin/lemmikiksi.

Nalle on tällä hetkellä porukan innostunein naksutinkoulutuksesta. Aloitettuamme kuluneella viikolla naksutinharjoituksia on neiti joka kerta rynnännyt heti paikalle naksuttimen äänen kuullessaan. Muutoinkin se vaikuttaa oppimisintoiselta typykältä. Nalle on myös pentueen rohkeimmasta päästä. Veljensä Ocin kanssa se usein vastaanottaa ensimmäisenä ihmisiä häntä pystyssä ja jahtaa veljeään hurjissa juoksuleikeissä.

Curli on leikkisä tyttö, lupaavalla ulkonäöllä. Se rakastaa saalistusleikkejä ja pitää kynsin hampain kiinni "saalistamistaan" leluista. Curlilla on määrätietoinen ääni. Se muistuttaa käskyissään ja ohjeissaan hyvin paljon emoaan.

Hile on edelleen pentueen pienin. Sievä pieni prinsessa viihtyy edelleen sylissä. Myös vauhtia tästä pienestä tarmonpesästä löytyy. Hiletin on hassu kissa. Sillä on pieni hento piipittävä ääni, jota se käyttää ahkerasti seuratessaan ihmistä tai muita kissoja. Lelujen kanssa se pyörii ja hyörii ympyrää kuin tehden kieppejä ilmassa.

Fedjis on porukan karvakasa. Sillä on selkeästi porukan pisin karvapeite ja ihanat korvantaustakarvatupsut (kuten isänsä pentueen pojilla aikanaan). Fedjis on hauska yhdistelmä sylikissaa ja leikkisää, mutta leppoisaa hurmuria.

Oci on edelleen porukan johtaja. Se on kaikkialle ensimmäisenä ja suuna päänä. Usein sen seurana on sisko Nalle. Ocin ääni ei vastaa lainkaan sen olemusta. Hileen jälkeen se on pennuista pahin piipittäjä. Poika on myös näistä pahin tuholainen. Kaikkea pitää maistaa pahveja tuhotaan innolla Fedjan esimerkin mukaisesti (hyviä tapoja tuokin näille opettaa...). Ocilla on hauska itämaisille tyypillinen tapa kivuta olkapäille seuraamaan tapahtumia. Usein se myös pyrkii nukkumaan tuolin selkänojalle, ihmisen kaulan ympärille levittäytyneenä.

Ohessa linkit noin viikon vanhoihin videoihin. Eli siivoushetki kahden itämaispennun kanssa ja Pentujen elämää. Naksuttelustakin löytyy klippejä, mutta katsotaan, jos saisin ne ensi viikoksi käsiteltyä...

Bonuksena vielä video emon ja Fedjan hellyyshetkestä. Kuten Eve kirjoitti jossakin blogimerkinnässään, emokissakin tarvitsee hoitoa. Harmi vaan että videolta puuttuu alkutilanne, jossa Nexu juoksee suoraan pentuhuoneesta päästyään innoissaan Fedjan luokse.

Kommentit

Eve sanoi…
Olipa ihana klippi emon hoitamisesta. :)

Kakruista taas suloiset kuvat. Juu, kyllä kotien tilanteen toivon viikonlopun jälkeen selkiytyvän. Lähtölaskentaan on onneksi vielä muutama viikko, vaikka tämä aika lentääkin!

Kuupentujen balineesiserkuilta terveiset! Riiviöinti on vielä pitkällä edessäpäin. Täällä vasta harkitaan emon masikkapesän tilavampaan vaihtamista. :)

Suukot tabbyílle ja täplille! Toiv. pääsen itsekin viikonloppuna käymään! :)
luolaleijona sanoi…
Ihana bonusvideo, Fedja on ihan yhtä uskollinen pesuri kuin meidänkin pojat :) (Ja lipaisihan Nexukin sitä ainakin kerran ;) )

Jokaisessa pennussa on jokin pieni luonnejuttu miksi juuri se on ihanin. Ocin taidan kyllä ihan kohta tulla varastamaan.. ja neljä muuta siinä samalla ;)
Jonna sanoi…
Voi Fedja <3 Se on kyllä niin ihana kissa. Nexu oikein heiluu kun veikka pesee isolla kielellään :)
Elina V. sanoi…
Hanna: arvaa vaan tekisikö mieli jättää Oci kotiin. Se olisi täysi 10 esiintyvänä kissana. Valitettavasti nyt vain elämäntilanne ei anna sille mahdollisuutta....
luolaleijona sanoi…
Uskon kyllä että "pieni" houkutus on :D Tosin joku saa sitten maailman ihanimman kissan jokaisesta noista viidestä <3 Niissä on kyllä potentiaalia vaikka mihin suuntaan.

Voi hurja kun aika vierii tosiaan nopeasti, teilläkin jo yli puolivälin pentuaika!
Elina V. sanoi…
Jep, yli puolivälin ollaan, yhdessä, jos toisessakin asiassa :)
Annnii sanoi…
Todella ihania pentuja :)
Piristivät päivää