5-viikkoiset kuupennut

Pentuhuoneen meno on kasvanut riiviömäiseksi toiminnaksi. Viisiviikkoiset vilistävät hurjaa vauhtia ja riekkuvat verkko-oven takana kiiveten verkkoa ylös. Nexu on luopunut pentujen fanaattisesta kantelusta takaisin pesään ja sallii niiden nyt juosta pitkin pentuhuonetta. Pentujen sosiaalisuus ihmistä kohtaan on selvästi kasvanut ja kaikki viisi ovat rivissä vastassa kun huoneeseen menee sisälle.

Taitavat pennut omaksua emänsä tapoja, kun syli on selvästi paras paikka kaikelle toiminnalle. Emon ja viiden pennun täyttämä syli on tosin hieman ahdas, varsinkin jos joku päättää imeä tissiä ja joku muu painia paidanhelman kanssa...

Viisiviikkoisilla on omasta mielestäni todella herttaisen ja pentumaisen sievä ulkomuoto :)
Nalle

Curli

Oci

Fedjis

Hile <3

Ja kaikki koossa


Kommentit

Satu sanoi…
<3 ihania ovat!
Eve sanoi…
Oioioi! Kyllä on taas superhienot kuvat superhienoista pennuista! <3

Se on jännä tuo aika, kuinka selvästi viikossamuututaan vauvasta kissaksi ja siitä viikon päästä ollaan vielä kissampia. :D
Voin kuvitella mikä vilinä siellä on! Toivottavasti pääsen pian vilistelyä vierestäkin taas katsomaan. Ikävä alkaa jo vaivata. Vauvaikävä. :)))
luolaleijona sanoi…
Kullannuput <3 Olisiko Fedjiksessä ja Curlissa enemmän isänsä näköä ja lopuissa äitinsä? Niissä kahdessa on ainakin jotain samaa pörröistä söpöyttä kuin isänsä pentueessa aikoinaan :)

Onneksi en ole hankkimassa kissanpentua. Voi sitä valinnan vaikeutta jos noista viidestä pitäisi valita se ihanin :D
Nunt sanoi…
Kansa vaatii videota! :D

Voi mitä ihulaisia (=ihania vihulaisia ;)