Viisikko täyttää ensi yönä jo 3 viikkoa

Niin se aika rientää ja pienet kissanalkumme ovat ensi yönä jo 3 viikon ikäisiä. Kaikilla on silmät jo hyvin auki ja Fedjiksen silmätulehduskin näyttää jo selätetyltä. Pennut viihtyvät vielä pentukopassa, mutta Oci on aina reippaana sen reunalla kurkkimassa kun pentuhuoneeseen astellaan sisälle.

Oci moikkaa siskonsa Nallen kanssa. Tämä poika on täysin kietonut tassunsa sydämeeni. Toivottavasti se aikanaan löytää hyvän kodin Turun lähistöltä, jotta pääsisin sitä tulevaisuudessakin katsomaan.

Fedjis on silmäkuuristaan huolimatta säilyttänyt suurimman pennun asemansa. Se on ahkera ruokailija ja ottaa hoitotoimet todella rennosti. Jouduimme kuljettamaan Fedjiksen emon kanssa eläinlääkäriin silmatulehduksen pahennuttua. Jätkä otti reissun rauhallisesti ja onneksi antibioottikuuri ja uusi silmälääke näyttävät tehonneen hyvin.

Hile on edelleen joukon pienin, mutta sekin on kirinyt jo yli 300g painoon asti. Pikkuprinsessa on mestari söpöilyssä ja sen löytää usein emon kainalosta selällään kellimästä ja naamaansa emoon hinkkaamasta :)

Nalle on Ocin ohella usein etulinjassa ihmisiä moikkaamassa. Tumma pikkutyttö nauttii kevyistä silityksistä ja erityisessä suosiossa ovat maharapsutukset ;)

Curli on pennuista ehkä ulkoisesti näyttävimmän näköinen. Se on joukon pieni diiva, joka muistaa ilmaista mielipiteensä pesän ulkopuolisesta tarkastelusta. Pesän sisällä neitiä sen sijaan saa rapsutella, kunhan hän saa pysytellä emon välittömässä läheisyydessä.

Kommentit

Unknown sanoi…
Ihanaa, vauvat, ihanaa! Täältä tullaan huulet törröllään! Pusipusipusipusi! :* <3 <3 <3
luolaleijona sanoi…
Maharapsugeeni! <3

Voi kun ne ovat kaikki niin söpöjä. Hienoja persoonallisuuksiakin kehittymässä, "jokaiselle jotakin" aina rinsessasta kaikkien kaveriin :)
Ihania pentuja on Nexu pyöräyttänyt! Kävimme aiemmin kurkkimassa, että milloinhan pennut syntyvät, mutta sitten joulu sotki kaiken ja kun nyt kävimme taas täällä katsomassa, juhlivat pennut jo kolmen viikon saavuttamista...

Todellisia sydäntensulattajia koko joukko, tässähän iskee aivan mieletön pentukuume pikkuisia katsellessa! Onnea näin jälkikäteen :)
Nunt sanoi…
Joo, eipä tähän voi mitään järkevää kommentoida, kun kuvat aiheuttivat aivotoiminnan tipahtamisen nollaan ja AWWWWKITTEN-moodin jumahtamisen päälle...