Viimeisiä päiviä viedään

Olen ollut taas todella epäaktiivinen tämän blogin suhteen. Kiireitä riittää niin kotona kuin töissä. Oppilaiden kanssa olemme joulujuhlavuorossa ja joulukuvaelman musiikkiosuudet ovat saaneet hikipisaroita otsalle. Onneksi oppilaat ovat tehneet hurjasti hommia ja pieni rumpali soi jo ihan kiitettävällä puhtaudella. Enkelikuorosta en niinkään ole edes ollut huolissani. Mukana on heleä-äänisiä ja hyvällä sävelkorvalla varustettuja neitokaisia, jotka osoittivat taitonsa jo ensimetreillä. Koulun kuoron kaksiääniset osuudetkin alkavat jo vähitellen soimaan, JES!

Viikko sitten olin Turokin näyttelyssä Fedjan kanssa. Lauantaina ohjelmassa oli myös neloskategorian erikoisnäyttely ja agilitya. Erikoisnäyttely oli tuonut paikalle hienoja kissoja, joita oli ilo katsella. Tästä linkistä löytyy kuvia lähinnä näyttelyn itämaisista kissoista. Myös agiradalla nähtiin muutama itämainen, joista osa oli myös ensikertalaisia yrittäjiä. Kuvassa Nereidan siskopuoli Luolaleijonan klaanin Polgara agilityesteillä. Fedja käyttäytyi näyttelyssä kuin unelma ja hurmasi ihmisiä tepastelemalla häntä pystyssä pitkin käytäviä ja agilityrataa. Agiradan suorituksesta olin erityisen mielissäni. Fedja ei näyttelyissä ole ollut kovin innostunut agiradasta, vaikka se kotona kuuluukin sen lempiharrasteisiin. Tällä kertaa hiljaisempi agilitypaikka ja pojasta kumpuava itsevarmuus ottivat vallan ja pienen tutustumisen jälkeen se asteli rennosti läpi esteradan, sijoittuen loppukilpailussa viidenneksi ajalla 18 sek. Kärkisijoihin meillä ei ollut asiaa, joskin voittoaika olikin tällä kertaa ihan omaa luokkaansa. Piupaws Tecna veti radan finaalissa vajaan 3 sekunnin aikaan! Kärkikolmikkoon mahtuivat myös toiseksi sijoittunut somali ja kolmanneksi astellut itämainen Ossi! Sunnuntaina Fedja yllätti hurmaamalla tuomarit ja se valittiin sunnuntain näyttelyn parhaaksi kotikissaksi!

Kotona suklaakissa työllistää meitä vaatimuksillaan. Siitä on lopputiineydessä tullut oikea sylidiiva. Kun Nereida tahtoo syliin niin se myös tunkee sinne, oli kesken sitten mikä tahansa homma. Sitten kisu työntää ison mahansa esiin ja naukaisee vaativasti: Rapsutuksia kiitos! Ruokaa tänne! Tahdon juuri nyt sinne huoneeseen! Mahan kanssa Nexu on ottanut loppukirin. Tämän hetkinen veikkaukseni on silti että siellä on 2 pentua. Laskettu aika on ensi viikon keskiviikkona, päivitystä onkin varmaan seuraavaksi luvassa pentutietojen kera!

Kommentit

luolaleijona sanoi…
Jestas, noissa kuvissa vatsa on vieläkin suuremman näköinen! Vautsi =) Mieheni täällä katseli Nexun kuvia suu auki, taisi järkyttyä poloinen kuinka niin sirosta kissasta voikin tulla noin onnellisen pyöreä ;)

Toivottavasti synnytys menee sujuvasti!

Ihana muuten tuo Polgaran agikuva!
Jonna sanoi…
Minä olen niiiiin ylpeä tuosta Fedjasta! Toivottavasti pääsemme oikeasti sinne Puolaan. Taidankin mennä googlettamaan vähän... WWWWW :)

Tuo Nexun maha on jo suorastaan pelottavan suuri. Minä pysyn kyllä näissä pojissa :)
Satu sanoi…
niin no, laskettu aika on arvio... pennut voivat syntyä jo tänään tai sitten vasta perjantaina ;-)