Onnea Nexu ja muut Skazki N-pennut

Kaksi vuotta sitten syntyi maailmaan kuuden suklaapennun sarja. Skazki kissalan turvallisessa huomassa kasvoi pikku-Nexu sisaruksineen. Ihailin näitä pentuja jo kuvien perusteella, mutta neidin tulo meille tapahtui lopulta mutkan kautta. Eve oli varannut pentueesta klassisen suklaatabby-pitkäkarvan Willicon kissalan pitkäkarvakasvatuksen kantanaaraaksi, jo ennen pentujen syntymää. Even kautta tämä suloisuus sitten lopulta päätyi meille sijoitukseen.

N-pentuja

Onnea Natan, Nadir, Noel, Ninel, Nimfadora ja Nereida!

Nexu 5 viikkoisena. Kuva: Satu Valkiainen

Kuten aiemminkin olen tunnustanut, pieni suklaakissa on vienyt suuren osan sydäntäni. Tuhannet kiitokset vielä Sadulle ja Evelle siitä että tämä ihana kissa on löytänyt tiensä meille.

Tänä vuonna Nexun synttäreitä ei tosin vietetty kovin suurina juhlina. Rouva sai kissanmaitoa juotavakseen ja tarkoituksena oli tarjota sille pennunhoitoapua. Fedja nimittäin pääsi ensimmäistä kertaa pentuhuoneeseen. Nexulle ei kuitenkaan ollut suurta apua tarjolla, sillä Fedja oli kiinnostuneempi penturuuasta kuin itse pennuista. Kun ruuat oli lopulta huolella piilotettu, tyytyi Fedja tarkkailemaan pentukopan menoa ensin sen päältä ja sitten turvallisen etäisyyden päästä. Rauhoittavia eleitä se teki kiitettävästi ja Nexu kehräsi onnellisena pesässä. Taitaa olla Nereidalla kuitenkin vielä työtä lastenhoitoavun kouluttamisessa.

Kommentit

Eve sanoi…
Onnea vielä tätäkin kautta. Kyllä on söpö tuo viisiviikkoinen pikku-Nexu <3

Hassu juttu tosiaan kuinka se kuitenkin on tuo penturuoka, joka eniten aikuisia pentuhuoneeseen vetää. ;)
luolaleijona sanoi…
Ovat kyllä kauniita koko sisarussarja <3 Hurjan suloinen tuo 5vko-kuva Nexusta, enpä olisi kyllä samaksi kissaksi tunnistanut :D Neiti suloisuudesta on tullut rouva kaunotar.

Onnea Nexulle ja sisaruksille!
Jenni sanoi…
Onnea Nexu ja onnellista uutta vuotta teille kaikille! :)
Satu sanoi…
Onnea vielä tätäkin kautta toivottaa ylpeä kasvattaja :)