Nexun viisikko 1,5 viikkoa

Viisi pientä pitkäkarvaa kasvaa ja tuhisee pesässä. Painot ipanoilla ovat nousseet mukavasti. Toki erojakin painoissa on. Pentujen viralliset nimet odottavat vielä nimenjulkaisutilannetta, mutta meidän käytössämme ovat epäviralliset kutsumanimet, jotka ovat muotoutuneet pennuille niiden 1,5 viikkoisen elämän aikana.


Oci on pieni hurmurimiehemme. Kutsumanimensä pikkutyyppi on saanut selvärajaisista täplistään. Sisaruksiin verrattuna Oci on vaaleampi ja vastasyntyneenä se näytti siksi ihan sekaan eksyneeltä ocicatilta. Oci on rohkean utelias kaveri. Minun ja Santun seura ei pelota ja heti silmät avattuaan tämä pikkumies asteli ihmisten luokse keimailemaan <3Fedjis on porukan syöppö. Se osaa keskittyä olennaiseen eli syömiseen. Monta päivää ei sillä enää mene 300g rajan rikkomiseen. Fedjis on myös kasvattanut prosentuaalisesti eniten painoaan, sillä se syntyi vain 86g painoisena. Fedjiksen nimi on tietysti perintöä Fedja-sedältä. Iso rento tabbypoika on nyt silmien avautuessa kärsinyt lievästä silmien rähminnästä.


Nalle on suurin tytöistä. Sen lempinimi oli pisimpään mietinnässä, mutta kun tumma tyttö avasi ensimmäisenä pentuna silmänsä, oli nimi valmis. Nallella on suloinen pörrötukka päänsä päällä ja se tapittaa kauniisti pienillä tummilla silmillään. Nalle on tytöistä rohkein. Se kulkee myös ihmisen luo ja nostelee uteliaana päätään.


Curli on painoltaan hieman pienempi kuin Nalle. Sen lempinimi juontaa juurensa korvista, jotka pienenä pentuna olivat sillä hassusti taaksepäin taittuneet (kuten American Curleilla). Nyttemmin korvien asento on muuttunut, mutta lempinimi jäi. Curli on herttainen pikkutabby, joka kuitenkin osaa tarvittaessa huutaa punnitsemishetkillä mammaa avuksi.


Hile on joukon pieni diiva. Se on täplikkäistä tytöistä vaaleampi ja pienempi versio. Hile on painoltaan joukon pienin. Hileen nimi juontaa juurensa kynsilakkamerkistä hännänpäässä (että erotimme sen aluksi siskostaan). Kynsilakka ei näkynyt pitkään, mutta siinä olleet pienet hileet näkyivät pidempään tytön hännässä. Hile ilmaisee mielipiteensä punnitsemiseen, emon pissattamiseen, muiden joukosta erilleen joutumiseen ja moneen muuhun asiaan. Jos joku huutaa pesässä, on ensimmäinen arvaukseni, että se on Hile. Luonteikas tapaus ;)

Lisää kuvia ja juttuja luvassa pennuista, jahka pääsen joululomalle. Silloin kuvaamisenkin pitäisi onnistua paremmin valoisaan aikaan.

Kommentit

Jutta sanoi…
Voi hellanlettas! Kyllä voivatkin kissavauvat olla aina suloisia. Aivan sama mitä rotua, minkä värisiä tai minkä ikäisiä, mutta pentuina ne vaan ovat niin rakastettavan ihania, ettei samanlaisia löydy maan päältä.
Eve sanoi…
Ihanat esittelyt olet kirjoittanut vauvoista ja nuo kuvat, oih! Tekisi mieli pinkoa suorinta tietä juna-asemalle ja hypätä Turun junaan. <3

Joulun jälkeen nähdään. Suukkoja tabbyille ja täplille! :*
luolaleijona sanoi…
Lutuiset! Miten niillä voikin jo tuossa iässä olla ihan erilaiset kasvot ja ihan omat pienet luonteenalut <3 Onneksi, onneksi, onneksi meille ei missään nimessä voi haaveilla laumanlisäyksestä, muuten Nalle tai Oci saattaisi kadota teiltä joku yö ;)
Satu sanoi…
Ihania, hauskaa aina kun luonteet alkavat heti pieninä erottua :-)