päivitys ruokarauhatilanteeseen

Lupailin päivitystä ruokarauhapostaukseen jo aiemmin. Tässä sitä viimein seuraa. Suurin edistysaskel edlliseen videoon nähden on toisen kouluttajan puuttuminen. Video ei ole aivan tuore ja edistystä siihen nähden on jo havaittavissa. Nykyisin riittää palkkioksi n. 5 namia/kissa. Olen hyvin tyytyväinen Nexun edistymiseen, joskin namin vaatiminen (naukumalla) on edelleen ajoittain läsnä koulutuksessa.

Here is a second clip of our "sit and wait" training while humans are making food. We have made successed to make the time between treats a little bit longer. Also there is only one person training (and making the bread).Tässä vielä linkki koulutuksen aikaisempaan vaiheeseen (joka on ollut blogissa esillä). Siinä mukana on toinen henkilö palkkaamassa kissaa (kissoja). Here is a link for the earlier step of training. There is a second person for rewarding.

Step 1.

Kommentit

luolaleijona sanoi…
Nämä kyllä oppivat nopeasti, että mikä toimii :) Polgara huusi joku aika sitten keittiössä kuin palosireeni, kun oli vielä siinä iässä että sai aina raksuja kun keksi vaatia. Nyt neidin linjat on jo hieman tarkkailussa, päinvastainen oppi että kaapin ovi ei aina aukeakaan huutamalla menee päähän huomattavasti hitaammin. Kas kummaa :D No, parempi hitaasti kuin ei ollenkaan, nykyisin se saa aamuruoankin vasta kun huuto on loppunut ja unohtunut :)