kissojen huvipuisto

Päivitystahtini on ollut säälittävän hidas. Töiden alku on tuonut mukanaan kiireitä, eikä niille ainakaan ihan heti näy loppua. Sen verran ehdin kuitenkin tehdä, että vierailin Fedjan kanssa tuttavani luona. Hänellä on kotonaan aikamoinen kissojen huvipuisto.

Seuraavassa kuvassa komeilee Ruska-kissa valtavassa ulkotarhassa.


Fedja pääsi Riitan kanssa kävelylle. Siellä se painoi ojanvarsia uusissa Vänttisten lenkkeilyvaljaissaan kuin paraskin maatiaiskissa.Osku kissa verkotetulla parvekkeella.


Sisustusta kissojen ehdoilla.


Fedja sai myös tutustua ulkotarhaan.
Kotosalla odottelemme edelleen Nereidan toista juoksua pillereiden jälkeen. On se käsittämätöntä, miten kissa, joka on juossut kaikki aikaisemmat juoksunsa päivän tarkkuudella, juuri ennen suunniteltua astutusta päättää pitää "syystauon". Mutta nämä ovat näitä. Koskaan ei pidä laskelmoida liian pitkälle.

Kommentit

luolaleijona sanoi…
Ihanan kissaystävällinen koti! Tuollaisen kissahuvipuiston kun saisi joskus ujutettua omaan kotiin..

Ai kokeilitkin Fedjalle vänttisiä :) Mites ne on sille istuneet? Komeat ovat ainakin ;)
Elina V. sanoi…
Jep, ostin pojalle vänttiset lenkkivaljaiksi. Hyvin istuvat. Lisäksi heijastinnauha on hyvä lisä. Nyt voi poistaa (kuvissakin näkyvän) irtoheijastimen, joka jää helposti jumiin.

Itse asiassa Fedju näytti niin hyvin viihtyvän valjaissa että ostin Ronjallekin omat. Nexu saa myös omat jos se innostuu jossain vaiheessa samalla lailla lenkkeilystä kuin nuo kaksi.

Vanhat valjaat pidän silti meidän vaijeriulkoituksessa. Ne kun pysyvät vielä varmemmin päällä.
seijastiina sanoi…
Ihana kissamainen blogi, kissat on kyllä oikeita suloisuuksia,ja sinulla oikein kauniita kuvia heistä ♥
Taidan jäädä lukemaan tänne, jos se sopii:D
ArualMaria sanoi…
Voi, mahtava kiipeilypuu!