vieraita paikkoja ja pieniä ihmisiä

Kiitos pienien naapurissa asuvien rapsutuskäsien kaikista kolmesta kisustamme on kehkeytynyt oikein lapsiystävällisiä tapauksia. Jokainen niistä osaa nauttia pikkuväen tarjoamasta huomiosta ja mikä tärkeintä, ne myös osaavat poistua paikalta kun huomio käy liialliseksi.

Fedja pitää hieman vanhemmista lapsista. Kuvassa Fedjan kaverina ystäviemme nelivuotias poika.

Vierailulla mieheni veljen perheen luokse kävi ilmi, että Nereida on todella myös oppinut pitämään lapsista. Koska huomio oli pikkuihmisissä oli Nexukin jatkuvasti mukana heidän leikeissään. Samat leikkikalutkin tuntuivat kelpaavan. Minulla on useita ihania kuvia Nexusta ja perheen nuoremmasta pojasta, jotka näyttivät viihtyvän erityisen hyvin yhdessä. Julkaisen kuvia kuitenkin hyvin valikoidusti, lämpötilan takia kun poikien vaatetus oli vähäinen :)
Nereida vahtii leluja ruokahetken ajan.

Nexutin oli oikein innoissaan lastenrattaista.


Ulkoilua Ronjan, Nexun ja veljenpojan malliin.

Ystävyys - Molemminpuolinen nautinto

Tänä viikonloppuna kävimme mieheni vanhempien luona kylässä koko kissalauman kanssa. Heiltä löytyy yksi ylivilkas koira, johon kisut ovat hiljalleen viereiluillamme tutustuneet. Ronja ja Fedja ovat todenneet koiran täysin vaarattomaksi ja patsastelevat talossa jo kuin maailman omistajat. Niille myös itse talo on selkeästi paikkana tuttu. Nexua tila ja koira hieman vielä jännittää, mutta portin takaa on hyvä käydä koiraa haistelemassa lyhyinä pätkinä. Varsinkin kun Fedja on tukena ja turvana vieressä. Onhan Nexulla kokemustakin tästä tilasta ja koirasta paljon vähemmän kuin kahdella muulla.

Kommentit

Jenni sanoi…
Hauskoja kuvia!

Meilläkin kissat ovat saneet viime aikoina tutustua lapsiin, niitä on käynyt kesän mittaan paljon kylässä. Hyvin on mennyt: aiemmin lapsia katseltiin hämmentyneinä, nyt mennään heti nuuhkimaan, annetaan ulkoiluttaa ja silittää, osallistutaan leikkeihin jne. Parasta on kuitenkin ne lastenrattaat! Toto kiipeää sellaisiin aina kun mahdollista ja viime viikolla hän myös ulkoili pienen pätkän arvokkaasti rattaissa istuen. :D
Anonyymi sanoi…
Hyviä kuvia olet kyllä saanut otettua :) / Tuuli