Kotikoulutusta ennen arkeen paluuta

Arki on alkamassa kovaa vauhtia. Blogin päivitys onkin ollut hiljaista, kun olen yrittänyt täysillä nauttia viimeisistä lomaviikoistani.

Fedjan ja Nexun kanssa tein 4 päivän ajan samaa harjoitusta, kuin Ronjan kanssa naksutinkoulutuskurssilla. Ohessa koosteet niiden harjoittelusta. Ronjankin kanssa koitin välillä sarjan osia kotona, mutta sen kanssa tein myös muita harjoituksia.

Vaikka aktiiviset muruni oppivatkin nopeasti uusia toivottuja taitoja, huomasin että oma keskittymisenii koulutukseen oli aivan eri tasoa kuin naksutinkoulutuskurssilla. Todellisuus kuitenkin on että kotona sitä on miljoona muutakin asiaa hoidettavana ja koulutuskerrat jäävät lyhyemmiksi.

Kommentit

Eve sanoi…
Taas hauskat ja inspiroivat koulutusvideot, hyvä Elina! :D

Kuuntelin tuossa, minkä nimen olet antanut merkille. Oliko "törppö"? Hyvän sarjan vetivät molemmat kissat lopussa. Nexun suoritus on nopeampi ja energisempi, siksi näyttävämpi, mutta hyvin se Fedjakin vetää. Saat olla temppukissoistasi syystä ylpeä. :))
Elina V. sanoi…
A-kohteen vihjesana oli tosiaan "törppö" ;D

Nexu on yleisesti treeneissä paljon yrityksen kautta oppiva kissa. Nopeus myös näkyy kaikessa muussa kotitoiminnassa ;) Mutta mitä tulee katsekontaktiin ja ohjeiden kuunteluun, on Fedja kyllä vielä ihan omaa luokkaansa. Nexulla ei tuo istu-vihje esim. tule vielä aivan yhtä lailla selkärangasta ;D

Yhtenä ideana tuossa sarjassa oli vihjesanojen kuuntelu. Kumpikin kissa tietää sarjan, mutta Nexulla on jo valtava kiire "maaliin". Fedja siis onnistui siinä mielessä tehtävässä paremmin. Nexun vauhti A-kohteelle (joka oli toivottavaa) on sen sijaan paljon parempi.

Jossain vaiheessa ehkä treenaan sarjaa vielä uudelleen, jotta saisin pikkuvirheet pois ja käsimerkit täysin hävitettyä myös Fedjalta.
ArualMaria sanoi…
Hienot videot! Noista sai kyllä eväitä meidänkin koulutukseen. Voisi yrittää "sarjoittaa" jotakin temppuja, kun meillä on aiemmin tehty niitä vain yksittäisinä.