Nexun pennut - kesää odotellessa

Ihana oli taas käydä pieniä (sisäsiistejä :) muruja moikkaamassa. Tai hurjan isojahan ne jo ovat, ainakin mahan kohdalta, ahneet 7,5 viikkoiset. Nexu tapansa mukaan oli ihan huumassa vierailustani. Hieman mustasukkaisuuttakin oli taas ilmassa. Pentuja saa sen mielestä huomioida, mutta ei kaikkia muita. Onhan käsittämätöntä että huomio voisi jakautua sen itsensä ja pentujen lisäksi vielä jollekin muullekin eläimelle. Välttääkseen huomion jakautumista, rouva suklaa otti käyttöön vanhan tutun tapansa ja parkkeerasi itsensä pysyvästi olkapäälleni. Poistumaan sen sai vain naksuttelun voimalla.

Itseoikeutetusti kuvat siis alkakoot ja loppukoot tärkeimmällä: Nexun kuvalla.


Goljat on kehittynyt mielestäni todella kauniisti. Siinä on selvästi jotain samaa kuin isässään.


Ja jatketaan ruskeilla. Nunnu, joka selvästi tulee emoonsa poseeraamisen suhteen. Neitiä saa kuvata vaikka kuinka :)


Tiku on kehittynyt myös oikein mukavaan suuntaan. Tämä pikkuklooni on todella paljon emonsa näköinen. Neiti on myös todella herttainen luonne, joka yllätys yllätys, oli ensimmäisenä kiinnostunut varsinaisesta naksutinkoulutuksesta.


Taku on varsinainen veijari. Tämä itsepäinen tapaus oli vakaasti päättänyt tuhota rekvisiittani. Joka toisessa kuvassa muut poseeraavat ja Taku syö kukkia ;)


Ja muutama yhteiskuva joukkiosta
Ja onnellinen emo "työssään".


Jossain vaiheessa on mahdollisesti luvassa myös lyhyt koulutusvideo, jahka saan se varsinaisilta töiltäni ladattua koneelle.

Kommentit

Jonna sanoi…
Voi miten ihania kuvia taas... ja Nexu on niin tyytyväisen näköinen :)
saila sanoi…
Onpa kauniita kuvia suloisista malleista. Tottahan Nexun vaatimus huomioinnista on täysin oikeutettu, eihän emäntä muita tule sinne katsomaan kuin omaa Nexuaan ja sen lapsia :)
luolaleijona sanoi…
Ai Nexu-serkkukin on olkapääkissa :D On hän kyllä onnellisen näköinen äiti.

Pennut vain kaunistuvat ja komistuvat! Taku on minusta varsinkin kehittynyt edukseen sitten viime kuvien? Tuo pään muoto on aivan ihana!

Toivottavasti Tiku ja muutkin pääsevät koteihin jossa saavat temppuilla sydämensä kyllyydestä :) Potentiaalia niillä varmasti ainakin löytyy.
Lendi sanoi…
Nämä on taas näitä hyvän mielen kuvia <3 Tosi hyvin olet onnistunut kuten myös itse mallitkin ;)