kissakaveruutta

Vähitellen olemme alkaneet laskea viikkoja siihen kun Nexu palaa rikastuttamaan meidän ja ennen kaikkea Fedjan elämää. Nexun paluuseen on aikaa tänään tasan kolme viikkoa. Ei siis enää kovin pitkään.

Nexua odotellessa olemme saaneet nauttia kaverikissatoiminnasta a´la Pieta. Pieta on ystäväni Jonnan sosiaalinen kissa, jolla on hassuakin hassumpi ääni. Fedjan seura tuntuu erityisesti aktivoivan pikku-Pietarin sanavaraston. Fedja on kiinnostunut Pietasta muttei ole vielä ihan varma onko tuo kumma elukka lintu vai kala..? Olen kuitenkin melko vakuuttunut siitä että pienellä lisäajalla näistä kahdesta tulisi varmasti hyvät painikaverit. Tällä hetkellä Pietan vierailut antavat Fedjalle uutta tekemistä ja vähentävät siskon kiusaamista iltaisin. Pikkulinnut ovat laulaneet että myös Pietan kotona ollaan oltu tyytyväisiä vierailujen väsyttämään kissaan=pidempiin yöuniin.

Auringonpaiste on myös meillä vaikuttanut ulkoiluhalukkuuteen. Fedja on jatkuvasti sitä mieltä että ulos pitäisi päästä, siellä kun on kaikkea jännää ja kivaa. Kun valjaat sitten pukee herralle päälle ja avaa ulko-oven, se huomaa että maassa on märkää ja tekee täyskäännöksen. Odotamme siis räntäsateettomia säitä ja niitä odotellessa Fedja saa tyytyä raapimaan ikkunaa.


Jani on julkaissut upeat 8-viikkoiskuvat Nexuttimen pennuista. Muistutuksena vielä mikä oli kuvaustilanne, niin en kertakaikkiaan ymmärrä miten joku saa aikaan noin loistavia kuvia. Siinä on hyvin häiriökoulutettu kuvaaja :)

Loppuun lisään vielä aivan lyhyen bonusvideon pätkästä joka ei sopinut Nexun edellisiin videoihin. Pätkässä siis onnellinen emo ja ruokamotivoitunut Tiku.

Kommentit

Tia sanoi…
Tuo ensimmäinen video ei ainakaan mulle näy, vaan herjaa videon olevan yksityinen ja vaatii käyttölupaa.

Hassu Fedja, ei ikkunasta pääse läpi. <3
Elina V. sanoi…
Kiitos kommentista. Se ensimmäinen on youtubesta linkitetty eri julkisuusperustein. Pitänee siis vaihtaa sen säilytyspaikkaa :)
Jonna sanoi…
Minulla toimi kaikki videot :) Ihanan rauhallisia ovat yöt tosiaan vierailujen jälkeen. Ilmeisesti tuo jutteleminenkin on niin rankkaa puuhaa, että uni maistuu.

Fedjan ikkunan rapsutuspätkä on hauska. Isäntä jäi samalla kiinni jääkaapilla käynnistä :)

Nexu on kyllä niin onnellisen näköinen emo. Mahtaako se raaskia vierottaa niitä ollenkaan, vaikka hampaidenkin pitää olla jo aikamoiset.
Nunt sanoi…
Ihania videoita taas, vaikka isäntä viimeisestä totesikin, että jaa, taas noita gremlin-kissoja :D
Lendi sanoi…
Mahtavat videot :D Toivottavasti aika kuluu nopeaan ja Nexu pääsee kotiin <3
Mikä ihanuus olikaan noissa kuvissa viimeinen kissa?!? Ilmeisesti balineesi,WAU!!!!
Elina V. sanoi…
Hyvä että videot toimivat nyt. Viimeisessä kuvassa on tosiaan balineesi. Kookos on nyt kahden pentueen ylpeä emo ;)
luolaleijona sanoi…
Oli tosiaan Jan saanut upeat kuvat kaikista häiriötekijöistä huolimatta. Kookoksen kuva on upea, ihan epätodellisen näköinen :D

Fedjallahan on sinnikäs ulospyyntötyyli. Toivottavasti kuivuu piha pian ja lämpenee niin pääsisi valjastelemaan! Tällä hetkellä ainakin meillä tulee mieleen lähinnä jäämeri...