Lyhyt ja pidempi video

Kissan Aktivointi-kirjassa puhun hampaiden pesun helppoudesta kissoilla, jotka totutetaan siihen pienestä pitäen. Muutaman epäilevän kommentin olen kuullut tähän asiaan liittyen ja siksi ohessa video Nexun hampaidenpesutuokiosta. Toki kyseinen kissa on muutenkin helppo käsiteltävä, kun sitä on pienestä pitäen totutettu kaikkeen mahdolliseen. Niinikään Fedjan käsittely eri hoitotoimissa on enemmän kuin helppoa. Ei Ronjankaan käsittely vaikeaa ole, mutta se ei säntää hampaiden pesuun tai korvien puhdistukseen iloisesti hyrräten, niinkuin nuo kaksi hassua kaveria.Lisänä linkki Youtubeen, jonne joku oli ehtinyt tämän TurkuTV:n haastattelun taltioida ;) (kesto n. 15 min)

http://www.youtube.com/watch?v=NWJ5hhPCqnc

Kommentit

luolaleijona sanoi…
Mitä hammastahnaa teillä käytetään? Me kuulutaan siihen porukkaan joilla pesu ei suju noin mallikkaasti :( Toki pienestä asti koitettiin totuttaa, mutta a) pojat vihaavat tahnan makua (Virbac muistaakseni) ja b) silloin kun oli hammasharjaopettelut aluillaan tulikin Raichun astma ja astmalääkkeenoton opettelu, eikä ollut sydäntä opettaa pientä sietämään montaa epämiellyttävää asiaa kerralla. Onneksi vanhakin kissa oppii uusia temppuja ;) Nyt on taas ollut taukoa, olisikin hyvä sauma aloittaa taas kerran alusta.
Elina V. sanoi…
Merkkiä en muista, mutta tuo on sitä kirkasta, kalan makuista tahnaa. Sitä saa ainakin Kupittaan Cittarin vieressä olevasta Mustista ja Mirristä, kuten myös noita hyväksi todettuja pieniä harjoja ;)
Maria sanoi…
Tuleeko Nexu vielä pentujen jälkeen teille? On niin mukavaa, kun saa lukea neidon kuulumisia. Ronjalle ja Fedjalle terveisiä, laitathan pentujenkin kuulunmisia.
Elina V. sanoi…
Maria: Kyllä Nexu tulee meille pentujen jälkeen. Toiset pennut sillä on vielä jossain vaiheessa tarkoitus teettää, mutta niiden jälkeen omistajuus siirtyy meille.

Pentujen kuulumisia ja kuvia tullaan varmasti jossain vaiheessa kuulemaan täälläkin ja ainakin Williconin blogissa ;)
Lendi sanoi…
Oli todella hyvä haastattelu :) En vaan käsitä miten ihminen voi olla noin rauhallinen ja tyyni haastattelutilanteissa :D