Nexutin 1 vee

Nexuttimen syntymäpäivä on takana. Mieheni veljen kolmannen lapsen syntymäpäivä onkin tästälähin helppo muistaa, pikkuprinsessa nimittäin suunnisti maailmaan Nexun syntymäpäivänä. Nexu tosin tästä seikasta oli autuaan tietämätön ja keskittyi nauttimaan omasta juhlapäivästään.

Nexun aamu alkoi kuivatun kanan kaulan merkeissä Herkku syötiin viimeistä murua myöten. Ronja ja Fedjakin saivat puolikkaat kaulat ja pitivät omistaan kiinni (varsinkin Fedja) murisemalla kaikille, jotka uskaltautuivat metriä lähemmäs syömisen aikana...

Päivällä Nexu nautti mieheni huomiosta minun käydessä ostoksilla

Ostoksilta toin Nexulle synttärilahjana leluhiiren. Nexu ei ollut varma mitä sillä pitäisi tehdä. Häntää oli kiva pureskella, mutta sitten ilkeä Fedja tuli ja varasti huomion ja hiiren.

"En taida jaksaa jahdata rosvoa kun vauvat painavat mahassa", ajatteli Nexu ja pisti makuulle saalistuspaikalleen
Mutta mitä ihanaa kiilsikään puhelinpödän alla? Jotakin perin kummallista oli tapahtunut vanhalle vartiointipaikalle. Sinne oli ilmestynyt ihana uusi pesä(lue bambuinen tarjoilukulho ja pieni lampaantalja), jonka Nexutin sai varattua kokonaan itselleen.

Kommentit

luolaleijona sanoi…
PALJON ONNEA 1-vuotiaalle Nexulle! Söpöstä pikkukissasta on tullut kaunis neiti, "16v" :)

Upea luksuspesä! Varmasti joka kissan unelma.
Jenni sanoi…
Paljon synttärionnitteluja 1-vuotiaalle! Hieno hiiri ja mahtava uusi pesä. Kyllä kelpaa. :)
Eve sanoi…
Ui kuinka ihana kuvakertomus, Råtta ja kertakaikkisen upea uusi pesä! Onnea yksivuotiaalle, ihan kohta me jo nähdään! =)
taapertaja sanoi…
Onnea kauniille kissalle!
Elina V. sanoi…
Niin ja Nexu ja henkilökunta haluavat toivottaa hyvää myöhästynyttä merkkipäivää myös muille Skazki N-pennuille, eli Noelille, Natanille, Ninelille (Iiris), Nimfadoralle ja Nadirille <3
Vilma sanoi…
Pikkuneitistä on kasvanu jo iso (ja niin kovin kaunis) neiti, paljon onnea täältäkin suunnasta :)
Satu sanoi…
Onnea myös kasvattajalta! Minulla on vaikeuksia muistaa edes kummilasteni syntymäpäiviä, saati sitten pentueiden, joten hieman myöhässä olen :)
Lendi sanoi…
Oikein hyvää uutta vuotta 2010 ja Nexulle paljon rapsutuksia ja onnittelut myös meiltä kaikilta :)
Elina V. sanoi…
Nexutin kiittää synttärionnitteluistaan. Eiliset ilotulitteetkaan eivät pelottaneet, kun ei sitä enää mikään pikkukissa olla ;)