Joulun iloja ja suruja


Aivan ensimmäiseksi haluan sytyttää kynttilän ystävällemme Nemolle. Nemo oli reipas ja rohkea kissa, joka kunnostautui agilityradoilla ja piti yllä kotikissojen mainetta agilityharrastajina. Osanottoni Virvelle ja hänen vanhemmilleen, Siriukselle, Aslanille ja Misselle.

Oma joulun viettomme sujui rauhallisesti. Ronja nautti reissuelämästä ja ainoana kissana olemisesta. Se piti yllä jatkuvaa pörräystä ja kiehnäystä. Pääasiallisesti se valloitti valtakunnakseen mieheni vanhempien alakerran, joka oli portilla eroitettu koiravapaaksi alueeksi.

Onsku koiraa väliportti sen sijaan harmitti, kun se olisi kovin tahtonut tehdä läheisempää tuttavuutta Ronjan kanssa.

Ronjan ja koirien paketin avaamisista löytyy videomateriaaliakin, mutta koska en ole saanut sitä vielä ladattua, ohessa pari kuvaa.

Mieheni veljenpojat nauttivat myös joulusta, lahjoista, leikkiseurasta, kuusesta, kissasta, koirista ja karkeista täysin siemauksin.

Nexu ja Fedja olivat myös nauttineet joulustaan ja paketeistaan. Kuusi sai olla melko rauhassa kun Fedja oli keskittynyt pikkuveljeni huoneen valloittamiseen ja Nexu linnoittautunut patterin viereen raapimispuulle.

Joulun ihanin yllätys oli kuitenkin rauhoittua kotiin ja saada syliin pieni kehräävä kissa ison mahansa kanssa. Masusta vastaan potkivat ensi kertaa pienet elämän alut. Masukuvia luvassa myöhemmin ;)

Kommentit

Eve sanoi…
Hihii! Pikkukissatonttujen valpaat ne siellä potkivat! ;D
Lendi sanoi…
Ihana kuulla, että on jo liikettä tuntunut mahassa :D Taidan pysytellä kaukana näistä sivuista kun pennut syntyy... Minulla on (taas) järkyttävä kissakuume... huoh...
Vilma sanoi…
Paljon pikkiriikkisiä pehmoisia tassuja pian tepsuttelemassa asti, ihana :)
Elina V. sanoi…
Vilma: kävin kurkkaamassa bloginne ja seuraan jatkossakin touhujanne :)Noiden pikkutassujen tepsuttelua voi seurata tammikuusta alkaen Williconin blogista ;)
luolaleijona sanoi…
Oiijjj.. Nexu ja sen massu <3 Ei kestä kauaakaan enää kun ne pikkutassut juoksevat rallia ja Nexulla on kova työ pitää ne kurissa ;)
Vilma sanoi…
Williconin blogi otetaan sitten tarkkaan syyniin, pikkutassujen tepastelusta ei tahdota jäädä paitsi! :)
Ja tervetuloa meillekin blogikylään, okein mielellään otetaan teidät vieraiksi :)