Kaverin ali kulkeminen

Saatiinhan se alittaminen vihdoin ja viimein kuvattua. Eikä hetkeäkään liian aikaisin, sillä Nexu matkusti tänään sulhon luo. Nyt neiti viettää siellä hanimooniaan muutaman päivän ja sitten jännäillään tulosta. Kuviakin olisi ensitapaamisesta, mutta katsotaan mitä teen niiden kanssa...

Tässä kuitenkin luvattu videopätkä


Fedja oli illalla ihan surkea, kun se ramppasi pitkin taloa ja huuteli Nexun perään. Ronja sen sijaan vain nautti siitä että huomiota oli tarjolla nyt enemmän hänelle. Jännä nähdä miten suhtautuvat pieneen kun se tulee parin päivän päästä takaisin ja vielä jännempi tietysti kuulla miten Nexulla miehelässä menee...

Itse valmistaudun jo henkisesti siihen että ensi vuoden alussa on meillä useamman kuukauden taas kahden kissan talous. Pakko myöntää että kovalle ottaa, siis kehruukoneen pitkä vauvaloma. Nexu kuitenkin on se mun sylin pääasiallinen lämmittäjä. Ronja on enemmän mieheni perään ja Fedja ei ole koskaan ollut mikään sylikissa, vaikka huomionkipeä onkin.

Kommentit

Eve sanoi…
Hauska temppu ja jei! tuo Kissan aktivointi-kirja oli aivan loistavaa matkalukemista kotimatkalla. Tervetulleita olette kissanpentuja ja -emoa hoitamaan, vaikka eihän se sama asia ole kuin Nexu kotona. Toivotaan, että saadaan vauvoja, eka astuminenhan tapahtui vielä eilisillan aikana, eli kyllä ne hanimuunerit siellä toivottavasti saavat pikkukissoja aikaiseksi.

Paiskaa muakin visiittikuvilla, niin läväytän blogiin. Sen vaan sanon, että melko sirkuskissoja on tilauksessa. Pitäisiköhän ottaa suoraan yhteys Finlandiaan? ;D
Maria sanoi…
Ihana video! Fedja on niin rauhallisena paikoillaan, kun Nexu menee hänen altaan. Hyvä, kun oot laittanut sen blogiin, lukiessa voi samalla katella!
Satu sanoi…
Jesh, unelmapentue tulossa, "lapsenlapsia", jee :-) Tehdään sitten joskus yhdessä retki Porvooseen, jookos? Kiitos muuten Marina-kommentista. Vaikka Nexu ja Marina kaukaista sukua ovatkin, niin Marina on perinyt lähisukulaisten hirmuiset kokogeenit näemmä, Nexulla taas jyllää sirompi jenkkilinja ;)
Lendi sanoi…
Voi miten ihana ja miten siro Nexu onkaan <3 Itämaiset kun aina ollut minun mieleen. Kiva kun sait videon kuvattua ja toivotaan, että heilastelut osuu nappiin!