kahden harrastuksen yhdistämisprojekti

Mainitsin jossakin vaiheessa aloittavani Ronjan kanssa uuden tempun harjoittelun. Harjoitteena on pianon soiton opettele, joskin en osaa sanoa miten kunnianhimoiset tavoittet aion tuossa ottaa. Tällä hetkellä tavoitteena on että se jossakin vaiheessa soittaisi "omia kappaleitaan" eli iskisi tassuillaan pianon koskettimille vapaavalintaisessa järjestyksessä. Mutta kuka tietää vaikka c-duuri asteikonkin soittaminen olisi joskus mahdollista ;)

Ohessa harjoitusvideokooste useasta eri harjoituksesta.


Samanaikaisesti olen harjoitellut Nexun kanssa pujottelua. Sen jostakin harjoituksesta videota luvassa myöhemmin. Tällä hetkellä olen nimittäin jälleen jonkun inhoittavan taudin kourissa. Kuvaaminen ei siis nyt onnistu ja kouluttamisen kanssakin on vähän niin ja näin. Fedja on koulutuksen puutteesta loukkaantunut. Se käy vähän väliä ilmoittamassa että nyt olisi koulutusaika ja juoksee loukkaantuneena pois kun emäntä ei edelleenkään nouse. Nexu ja Ronja ovat sen sijaan toimineet tehokkaasti terveyssisarina. On mukavan lämmin olo kun viltin lisäksi päällä makaa kaksi lämpöpatteria.

Kommentit

Lendi sanoi…
Olipas taas opettavainen video :) Näitä on aina niin ihana katsoa ja ihailla. Eihän sitä tiedä mikä uusi suuri lupaus Ronjasta kehkeytyy pianon soiton kautta ;)
Pikaista paranemista sinne :)
Unknown sanoi…
Vaude! Älyttömän hienoa temppua opettelette! Jään mielenkiinnolla odottamaan Ronjan konsertointia. :)

Rapsutukset terveyssisarille ja Fedjalle. Paranemistoivotuksemme emännälle. :)
luolaleijona sanoi…
Lendiä komppailen, kivasti huomaa tuosta videosta sen askel kerrallaan etenemisen mistä puhut monen muunkin tempun kohdalla :) Tuosta tulee varmasti vaikuttavan näköinen temppu. Paranemisia, inhottavia nuo tuollaiset taudit! Itsekin paranin oikeastaan vasta viime viikon lopulla tosi pitkästä taudista, joten meidän pojat ovat kyllä kärsineet törkeästä temppuilun puutteesta. Nyt kun on Isrok takana ja ollaan Aslanin kanssa vihdoin terveitä voidaan taas aloittaa :)
Jonna sanoi…
Mielettömän hienoa! Niilalle opettaisin tuon kosketusalustan avulla, mutta Ronjalle toimii näemmä hienosti tuokin.

Oli muuten hauskaa kun katsoin videota - Pietari seisoi koneen päällä ja kuunteli sinun ääntä korvat höröllä. Pieneen laatikkoon on Elinatäti mennyt...
Elina V. sanoi…
Hih,

Rapsuja Pietalle, tule sinäkin joskus meille soittelemaan ;)