Harjoituksia

Tovi on taas vierähtänyt blogin päivityksestä. Itse asiassa olen muutenkin pitänyt vapaata tietokoneelta nauttien kaikesta muusta elämästä (lue pikkujouluista ;).

Temppukoulussa harjoitettavana ovat enemmän ja vähemmän aktiivisesti Nexulla pujottelu ja Fedjalla toisen kissan silitys. Ronja harjoittelee edelleen pianon soittoa.

Nexun pujotteluharjoitukset on aloitettu täysin nollasta, vaikka tyttö kesän lopussa osasikin jonkin verran taitoa. Tuntuu että nyt tuo kaikki on unohtunut, joskin palaa mieleen nopeammin kuin ensikertalaisella. Kahdesta videosta näette miten ensin ihan hakusessa oleva taito palautuu mieleen, joskin vaiheittain edelleen harjoittelemme.

Nuo pujotteluharjoitukset ovat olleet tosi väljiä, koska sairastamiseni seurauksena en pitkään uskaltanut harjoittaa temppuja, jotka vaativat tasapainottelua itseltäni. Nyt yritän ryhdistäytyä jatkamaan harjoittelua.

Ronjan ja Fedjan harjoituksista julkaisen videot hieman myöhemmin, mutta mainittakoon tässä että erityisesti Ronja on edistynyt omassa tempussaan. Fedjan kanssa temppua on vasta palautettu mieliin, mutta mukavasti se on jaksanut harjoitella.

Kommentit

luolaleijona sanoi…
Tetsaan toimiiko nyt kommentointi.. Onko nuo videot samalta illalta? On kyllä selvästi nopeampaa alemmassa.
luolaleijona sanoi…
Hei, jeee :D Nythän tämä taas toimii =) Koitin muuttaa omia asetuksia jo päivällä mutta se ei vaikuttanut mitenkään päin.
Elina V. sanoi…
jep, samalta iltapäivältä ovat. Eroa videoissa on n. 2 tuntia. harjoituksia ei välillä paljoakaan tehty vaan Nexulle annettiin mietintätauko "sisäistää asia".
Jonna sanoi…
Hienoa Nexu! Sä voisit neuvoa mulla miten opetan Pietarille noudon. Nyt me leikitään heittoleikkejä niin, että mä heitän Pietarille lelun, se leikkii sillä hetken ja sitten mä pyydän Niilaa tuomaan sen mulle. Sit sama uusiks ;)