Valmistautumista TV-esiintymiseen

Kirjan ilmestymisen johdosta meidät on pyydetty vieraiksi ensi torstai aamuna maikkarin Huomenta Suomi-ohjelmaan. Mukaani olisin halunnut viedä Nexun, mutta kiimojen takia se on kuitenkin niin epävarma ja äänekäs, että päädyin ilmoittamaan Ronjan seuralaisekseni.

Vaikke Nexu onkin aina helppo käsiteltävä, on kynsien leikkaaminen nyt kiimassa erityisen ihanaa, kunhan vain kosket minuun ;)

On mielenkiintoista nähdä miten kissa toimii studio-oloissa. Saattaa olla ettei se halua esittää temppuja, mutta luulen että rohkea kissavieras on joka tapauksessa ihmisten mielestä mielenkiintoinen. Ronjahan meillä kotioloissa on näistä kolmesta passiivisin, mutta tämä kissa tosiaan innostuu vierailuista (varsinkin jos saa olla mukana ainoana kissana).

Tutkiakseni kissan tutustumisprosessin kestoa vein sen eilen vierailemaan isovanhemmillani, jossa kissa on ollut muutaman kerran aikaisemminkin.

Ronja esittää miten vilkutetaan.

Yläviitonen kruunaa harjoituksen.

Paikkaan tutustumiseen meni 15 minuuttia, jonka jälkeen Ronja esitti kehräten ja pörräten temppuja. Harjoitus meni todella hyvin, mitä nyt välillä piti käydä hakemassa mummilta puskemalla hieman huomiota ;)

Huomenna on vuorossa toinen kokeilu, jolloin vierailen Ronjan kanssa kaverini luona (joka on täysin vieras paikka). Mielenkiinnolla odotan ovatko tulokset siellä yhtä hyviä.

Kommentit

saila sanoi…
Hienoa! Pitääpä heti kysyä näkeekö ohjelmaa netistä edes jälkeenpäin? Voi kun Ronja muistuttaa niin meillä ammoin ollutta Mantelia <3
luolaleijona sanoi…
Ohhoh :D Ronjasta tulee ihan tv-julkkis ;) Onneksi Ronja ei tiedä sitä itse niin ei osaa jännittää :) - ellei sitten valot ja muu hälinä häiritse. Tällä viikollako se esitys on? Voisin jopa ehtiä katsomaan ennen seminaaria. Onko sinulla tietoa mihin aikaan aamusta se suurinpiirtein tulee?
Perditan jengi sanoi…
Todella hienoa! Täytyy ehdottomasti muistaa katsoa. :)
Uskon, että Ronja pärhää studio olosuhteissa oikein hyvin.
Meillä Sirius nautti vaan kun sai olla elokuvan kuvauksissa keskipisteenä ja kävi antamassa innokkaasti tassua koko kuvausryhmälle.
Satu sanoi…
Harmi kun Nexulla on nyt noin tiheästi noita kiimoja, että ei ole siitä studiovieraaksi. Mutta hyvin teillä varmasti menee Ronjankin kanssa, kännykässä on jo hälytys että muistan aamu-unenpöpperössäkin varmasti laittaa töllöttimen päälle :-)
Elina V. sanoi…
En tiedä tuleeko ohjelma myöhemmin nettiin näkyviin, tai näkyykö iltapäivän koosteessa. Meidän esiintyminen on heti uutisten jälkeen eli ilmeisesti hieman yli seitsemän.

Ronja ei varmaankaan stressaa etukäteen...sen sijaan omistajaa saattaa hieman jännittää ;)

Niin ja sen verran pitää Sadulle kommentoida että Nexu näkyy kyllä TurkuTV:llä sarjassa kannet auki. En vain tiedä itsekään milloin se ohjelma tulee. Katsotaan josko sen saisi vaikka nauhalle ;)
Lendi sanoi…
Voi miten ihanaa että pääsitte aamushowhun! Olette kyllä sen ansainneet! Harmi kun itse olen töissä, täytyy kyllä jostain netin syövereistä kaivaa tuo teidän esiintyminen. Avokille jo ilmoitin asiasta joka on silloin kotona, lupasi katsoa ;) Onneksi olkoon, on kyllä tosi kiva juttu!
Menina sanoi…
No nythän pääsisin näkemään teidät melkein livenä ;) Täytyy ehdottomasti katsoa jos vain suinkin ehdin! Hienoa, upeaa :D
Jenni sanoi…
Samat sanat täältäkin: hienoa! Ja voi harmi, olen yleensä jo työmatkalla tuohon aikaan... Toivottavasti nettiin tulisi edes pieni kooste, sillä olisi tosi kiva nähdä tv-esiintymisenne.

Ihania noi vilkutus- ja ylävitoskuvat. :)
luolaleijona sanoi…
Ajastin heti tuon Kannet auki :D Näyttäisi tulevan tänään ainakin 21:45-22:00. Enpä ole tainnut ennen Turku-TV:tä katsoakaan =)
Maria sanoi…
Ihana katti, kyllä pärjää ihan hienosti!