Oma piha paras piha

ilman kylmeneminen on selkeästi vaikuttanut myös kissojen ulkoiluhalukkuuteen. Ronja ja Fedja eivät pyydä ulospääsyä läheskään niin usein kuin kesällä. Kun kisuille tarjottiin ulkoilumahdollisuutta, tuli Nexu ensin vauhdilla mukaan (kuten kaikkialle minne mennään). Sitten se ymmärsi että hui täällä on kylmä.

Lähinnä Nexu istui hetken paikallaan nurmikolla ja meni sitten oven eteen. Ilmoittamaan että nyt pitäisi päästä sisälle.

Fedja viihtyi hyvin omalla pihalla, mutta kieltäytyi etenemästä perinteiselle metsälenkille. Muutoinkin sen liikkuminen pihalla oli huomattavasti varovaisempaa kuin kesällä.

Olisikohan tämä ruoho hyvää?

Tuolla taitaa olla liian märkää ja kylmää...

Ronja oli kisuista ainoa joka uskaltautui lenkkipolulle ja senkin ulkolenkki jäi tosi tiiviiksi. Omalla pihalla Ronja sen sijaan viihtyi hetken, mutta tuli myös vapaaehtoisesti sisälle (mikä on sille uutta). Kuvia Ronjasta ei pimeän yllätettyä valitettavasti saatu.

Kommentit

Satu sanoi…
Itämaisen pitkäkarvan turkki on niin silkkinen ja ohut, että ei ihme jos Nexulle tuli kylmä hienosta villapaidasta huolimatta. Meidän kissat käyvät lasitetulla parvekkeella enää kääntymässä.
Jenni sanoi…
Meilläkään ei enää ulkoilla, Suomen syksy alkaa olla vähän liian kaukana thaimaalaisolosuhteista. Cisu halusi ennen joka päivä ulos, mutta nyt huutaa ovella kerran viikonlopussa ja ulkoilusta tulee muutaman minuutin piipahdus. Koko ajan pitää ravistella tassuja ja olla levoton, kun on niin kylmää. Totoa emme viitsi edes viedä enää ulos, kun se ei siitä niin muutenkaan tykkää.

Tämä oli meille vasta ensimmäinen kissanulkoituskesä.Ihmettelemme, alkaako kaikki alusta keväällä. Pitääkö taas arastella ja valjashalvaantua vai päästäänkö suoraan asiaan eli metsäseikkailuihin? Sitä odotellessa...
Elina V. sanoi…
Tiedostin tämän kyllä ;) Lähinnä se päästettiin pihalle kurkkaamaan, kun toisen teki niin kovasti mieli seurata perässä. Tänään sitten kiinnostaakin vaan huutaminen ;)
luolaleijona sanoi…
Nexun nenä näyttää tuossa ylimmässä kuvassa ihan punaiselta, kuin se olisi reippaillut ulkona enemmänkin :D Johtunee vain valaistuksesta, mutta tosi hauska efekti yhdistettynä lämpimän näköiseen villapaitaan ;)

Meillä pojat on tässä kuussa pikkuhiljaa vieroitettu ulkohäkistä. Pääsivät toissapäivänä pitkästä aikaa kahdeksi minuutiksi ulkomaailmaa ihmettelemään, olivat kyllä hassun näköisiä kun Raichu ei voinut laskea peffaansa alas vaan kyykki puoli-istuvassa asenossa ja Aslan piti aina kerrallaan yhtä jalkaa ilmassa ^^) Talvi se tulee tänne eteläänkin, vaikka hitaasti.
Jonna sanoi…
Meidän Iiro ulkoilisi vieläkin ihan täysillä, mutta kun mamma on niin laiska... Pietari hengaa parvekkeella edelleen, mutta ei viihdy siellä yhtä kauan kuin kesällä.

Jos olette joskus sopivasti kotona, voisin laittaa jommankumman kassiin ja polkea teille. Nyt kun on noita käteviä kasseja pilvin pimein :)
Elina V. sanoi…
Jonna: tulkaa ihmeessä poikkeamaan. Olisi kiva nähdä taas teitin karvaisia, kun taitaa viimeisin kohtaaminen olla melkein kuukausi sitten ;o

Jenni: Kyllä meillä Ronja ainakin säntää reipasjalkaisesti metsälenkille heti kun keväällä lämpenee... eli tuskin joudutte alusta aloittamaan
Lendi sanoi…
Aivan ihanat kuvat <3 Jännä miten erilaisia nämä lapsukaiset on ulkoiluidenkin suhteen.
Meillä puolestaan Mörri on partsilla jopa enemmän mitä kesällä, eli lähes koko ajan. Mici on myös ihan normaalisti ja oli avokki vienyt sen päivällä valjastelemaan läheiseen metsään. Gaston puolestaan käy joka päivä partsilla valjaissa noin 10min.
Menina sanoi…
Meilläkin jo sisäkissaillaan, vaikka uusi villapaita onkin tilauksessa ;)
Ihania kuvia, Nexu on niin suloinen paidassaan :)