Karvaisen kirjamessuesiintyjän kokemuksiaMessut ovat takanapäin ja esiintyminen meni mielestäni varsin mukavasti. Nexu oli aluksi jännittynyt tilasta ja ihmismäärästä, mutta rentoutui tilaisuuden edetessä mukavasti. Ihalijoita neiti keräsi useamman, vaikka temppuilu jäikin tällä kertaa vain haaveen tasolle (ellei omatoimista puhumista lasketa tempuksi). Eipä tuo liiempiä haitannut, sillä videot demonstroivat hyvin temppuja katsojille ja kirjani tekstin mukaisesti toimittiin kissan ehdoilla, eli koska paikka oli sille liian suuri kriteeri, ei neidiltä vaadittu temppuja.

Otaksun silti olleeni oikeassa siinä että kissa oli hyvää "rekvisiittaa". Varsinkin kun Nexu Janin avustamana tarkasteli valjaissa uteliaana esittelypöytää suurimman osan ajasta. Kyllä ne katseet taisivat kissaan kääntyä ehkä useammin jopa kuin esitelmöitsijään ;) Hyvä niin.

Messualueella kirjoja omistuskirjoittaessani Nexutin sen sijaan hurisi tyytyväisenä kantorepussa. Useampi haastattelija kysyi ihmeissään: Miten tuo kissa voi olla noin rauhallinen täällä. Onko se aina yhtä rauhallinen? Tähän tietysti vastasin hymyssäsuin, että kyllä sillä kotona on välillä vähän turhankin monta jalkaa ;) Turku-TV:n kirjailijahaastattelussa neiti oli erityisen edukseen. Hurisi hiljaisena pussissa ja keikisteli kameralle, kunnes rodusta puhuttaessa päätti kaivautua esittelemään kauniin vartalonsa ja jäädä sitten syliin nukkumaan. Eipä olisi tuo hetki paremmin voinut mennä. Kahvilassa olikin sitten hyvä ottaa nokoset tutussa turvallisessa pussissa (osa ei tainnut edes tajuta että kassissa nukkui kissa).

Ihana kissa kaiken kaikkiaan <3 Kyllä tätä kelpaa kouluttaa ja esitellä!

Kommentit

luolaleijona sanoi…
Hyvä Nexu! Hienosti se meni, molemmilta =) Puhe oli hienosti rakennettu, täytyy rehellisesti sanoa että enpä muista koska olisin kuunnellut 45 min noin kiinnostuneena :D Tuli kamala kipinä taas koulutukseen, täytyy taas tänään ottaa naksutin esille :) (Täytyy myöntää että tunsin pienen piston sydämessä siinä kohtaa kun sanoit ettei kannattaisi kouluttaa satunnaisesti ehkä seuraavan kerran 3 viikon päästä... ;) )

Nexu tosiaan taisi hurmata yleisön, en tiedä kuuluiko sinne eteen mutta joka puolella ympärillä kuului ihastuneita huokauksia aina kun Nexu asteli pitkin pöytää ja katseli videoita Sturdin päältä ;)

Kirja vaikuttaa tosi hyvältä mitä sitä on nyt ehtinyt selailemaan. Ihania kuvia ja todella selkeästi selitetty temput vaihe vaiheelta.
Lendi sanoi…
Kiva kuulla, että kaikki meni hienosti! Nexustahan tulee pian filmitähti noilla opeilla ;)
Pitää minunkin taas jatkaa harjoituksia. Nyt tietysti Gastonin tulo saattaa sotkea tätä koulutusta, kun siinä voi olla stressin poikasta vähän kaikilla.
MissMisery sanoi…
Kiitos mainiosta kirjaesittelystä! Nexu oli niin pieni ja suloinen! <3 Täytyy tosiaan itse nyt alkaa vähän tsempata, hankkia kunnon välineet (haluan mm. yhtä hienon kosketuskepin kuin teillä!) ja alkaa laajentaa omien karvaotusten temppurepertuaaria. Tähän mennessä ovat oppineet vasta hyppäämään tasolle/tasolta pois käskettäessä, istumaan ja noutamaan. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, kun on kunnon opas kädessä.
Elina V. sanoi…
Kiitos kiitos :) Ja kertokaahan sitten koulutuskokemuksianne!!!!

Luolaleijona: Niinhän minä epäilinkin ;) Turhaan sitä omaa tukkaansa vääntää kunhan kissan turkki on kunnossa. Siinä ne katseet kuitenkin ovat :)
Satu sanoi…
Halkeaa ylpeydestä Nexun puolesta :-D Kivaa että tuntuu menneen noin hienosti, harmi kun en päässyt paikalle. Kirja täytyy kyllä ostaa :-)
Jenni sanoi…
Hienosti kuuluu kaikkin menneen, onnittelut! Voi harmi, etten nähnyt tuollaista edes telkkarin kautta. Kirjasta pitää kyllä ehdottomasti kirjoittaa joulupukille. :)