Esiintymisharjoitus osa 2

Kävin tänään vierailemassa ystäväni luona Ronjan kanssa. Tarkoituksena on siis edelleen tutkia neidin käyttäytymistä vieraissa paikoissa. Ronsku oli reipas oma itsensä ja tutki pienen asunnon läpi 10 minuutissa, jonka jälkeen se rauhoittui lattialle makaamaan.

Harjoittelimme perustemppuja, joista hyvin onnistuivat edelleen vilkuttaminen, yläviitonen ja tassun antaminen. Ronja vaan on niin täpinöissään kun saa huomiota, että sen keskittyminen ei kestä kauaa. Ylisuloinen se kuitenkin on puskiessa, pumpatessaan lattiaa ja kehrätessään. Se on vaan NIIN onnessaan kun kaikki huomio kohdistuu häneen ja vain häneen.

Toisen harjoituksemme perusteella tein päätöksen, ettei Ronjan kanssa harjoitella paikan päällä ennen esitystä. Harjoittelimme nimittäin kaverini luona neljä lyhyttä tempputuokiota ja niistä ensimmäisen aikana Ronja keskittyi pisimpään ja kehrääminen oli kovinta.

Toki tämä kaikki Ronjan toiminta on hyvin erilaista kuin noiden kahden vauhtiveikon. Tämä neiti nimittäin harkitsee huolella jokaista askeltaan, tuijottaa pää kallellaan suurilla silmillään, puskee kolme kertaa kättä ja vasta neljännellä kerralla esittää ylävitosen. Kaikista kolmesta karvaisesta tämä kissa on siis ehkä se "tyypillisin kissa". Sen nautinto koulutuksesta=huomiosta on silti selvästi nähtävissä ja mielestäni se on tärkeintä, vaikkei neidin temppuilu ehkä annakaan ihan toivomaani kuvaa kissan koulutuksesta.

No mutta, seuraavan "harjoituksen" tulokset ovatkin sitten koko kansan nähtävissä ilman blogikirjoituksiakin...

Kommentit

Eve sanoi…
Täällä tuijotetaan tv-ruutua koko perheen voimin! Onnistunutta esiintymistä! :)
Menina sanoi…
Voi kun jännää, odotamme innolla :D
Lendi sanoi…
Minuakin ihan jänskättää teidän puolesta! Paljon vaan tsemppiä esiintymiseen.
Tiedätkö muuten monelta olette ruudussa?
Sirpa ja Kollo sanoi…
Rapsutuksia Ronjalle. Ihanan rauhallisesti oli kissa studiossa. :)
luolaleijona sanoi…
Missasin sen =( Nukuttiin miehen kanssa pahasti pommiin (hän myöhästyi töistäkin).. Harmittaa eikä ihan vähääkään. Toivottavasti sen löytäisi vielä netistä.

Piti jo aiemmin sanoa että Ronja on varmasti hyvä valinta jo rotunsakin puolesta, niin ihmisille tulee helpommin sellainen olo että "meidänkin kissa voisi tehdä noin" - ettei tarvitse olla mikään vilkasluonteinen rotukissa :)
Perditan jengi sanoi…
Oikein hienostihan se meni! Rapsutuksia Ronjalle!
MissMisery sanoi…
Onnittelut! Hyvin meni! Nyt ootte julkkiksia!
saila sanoi…
Hieno esitys! Löysin sen tuolta, toivottavasti linkki toimii: http://www.mtv3.fi/uutiset/ilmiot.shtml/arkistot/ilmiot/2009/10/975044