kumman videon haluaisit nähdä?

Välitsen tässä vähitellen videoita tuota kirjamessua varten. Suurin osa on kuvattuna (muutaman kuvaan vielä), mutta sillä välillä ajattelin kysyä teiltä arvoisat blogini lukijat, kumpi kahden kissan temppuvideo on mielenkiintoisempi? Näistä siis esitän vain toisen:

Suukko kaverille


Kahden kissan yläviitonen


Ennen messuja on luvassa Tampereen näyttely, johon osallistumme molemmille päiville. Sunnuntaina luvassa on myös kissa-agilitya. Kisoihin ajattelin tuoda ihasteltavaksi ja kokeiltavaksi uuden temppurenkaamme. Ostin siis kissoille hula-hula-vanteen (jossa on vilkkuvalot sisällä) ja pienensin renkaan kissan koolle sopivammaksi. Nexu keksi ihan itse että renkaan keskellä on myös mukava istua. Se hyppää kyllä kauniisti pyydettäessä renkaan läpi, mutta jos renkaan asettaa maahan valot vilkkuvana, syöksyy kuriseva neiti sen keskelle. Mielestäni tämä tapa oli niin hauska että aloin vahvistamaan myös sitä kissan käytöksessä (eiväthän nuo kaksi tapaa kuitenkaan poissulje toisiaan). Jossain vaiheessa lupaan laittaa teille myös videota tästä tempusta. Lisäksi viritteillä on pari muutakin hauskaa uutta temppua, mutta niistä lisää myöhemmin. Nyt kuitenkin toivoisin mielipidettänne videoista...

Kommentit

Lendi sanoi…
Minun lemppari on tuo ylävitska :) Siinä se itse "toiminto" on paljon selkeämpi ja sen ehtii hyvin rekisteröimään.. vähän näin yksinkertaisempikin :D

Ihania kyllä kumpikin ja hellyyttävä oli Nexun yritys saada sitä pusua ennen kuin Fedja oli menossa mukana :D
Satu sanoi…
Kyllä se tuo ylävitonen on näyttävämpi, vaikka Nexu onkin tosi suloinen tuossa toisessa tempussa. Eli tekisi mieli vetää kotiinpäin mutta äänestän kuitenkin ylävitosta.

Nexun toinenkin sisko, Dora, muuten aloitti juoksun tällä viikolla... eli katsotaan yhä miten Nexu ;-)
MissMisery sanoi…
Ylävitos-video on ainakin meidän poikien (ja myös emännän) suosikki, innokas kissayleisö parveili ruudun edessä niin ettei emäntä ekalla katselukerralla edes nähnyt mitään.
Eve sanoi…
Hi fivelle ääni. Soittelen Elina sulle huomenna. :)
Jenni sanoi…
Täältäkin ääni ylävitoselle. :)
Olisi kiva päästä Turun kirjamessuille, mutta ei valitettavasti onnistu. Uusi kirjasi on kuitenkin ehdottomasti saatava, ellei muuten, niin viimeistään joulupukki saa tuoda sen meille. Tosin kun kerroin miehelle kirjasta, hän epäili, että "eikös noi meidän kissat ole jo keskimääräistä aktiivisempia".On ne, siksi aihe kiinnostaakin - myös miestä lausunnostaan huolimatta ;)
luolaleijona sanoi…
Pakko äänestää täältäkin ylävitosta :) Katsoin videot ensin ilman ääniä, niin se vaikutti selkeämmältä mistä on messutilanteessa varmasti hyötyä.

Tuo pusuvideo oli kyllä kanssa suloinen.. :)
Jalecat's sanoi…
Ylävitoselle ääni :D loistavia molemmat kuitenkin!
Elina V. sanoi…
Yläviitonen on valittu esitysvideoksi :)