syyslenkki kesämökillä

Tästä metsälenkistä on jo kaksi viikkoa aikaa, mutta laiska emäntä sai nämä vasta nyt ladattua koneelle. Oli lämmin syyspäivä ja talkoopäivän päätteeksi neitikissat pääsivät ulkoilemaan (Fedja oli mukana useamman kilometrin sienimetsäreissulla yksinään). Ohessa Ronja näyttää mallia kunnon ulkoilusta ja Nexu harjoittelee metsässä kulkemista (joka osoittautui hieman jännittäväksi ;). Nexun videon lopussa neiti antaa tyylinäytteen miten kauniisti hän osaa tienreunassa kulkea. Mukana menossa on myös syysmalliston villapaita by emäntä.

Viimeinkin minulla on tosiaan sellainen olo, että meidän vanha rouva on hyväksynyt Nexun täysivaltaiseksi perheenjäseneksi. Neidit nukkuvat ajoittain kylki kyljessä ja Nexu on saanut Ronjan innostettua leikkimäänkin. Välillä pikkukisu saa edelleen osakseen sähinää, mutta onkos tuo ihme jos hän on ensin roikkunut Ronjan hännässä kiinni toisen yrittäessä nukkua...

Kommentit

luolaleijona sanoi…
Onpas Nexulla lämpimän näköinen villapaita! Ihana =) Välillä taitaisi kiinnostaa enemmän ympäristön tutkiminen kuin eteneminen.. Meidän Aslan on kanssa sellainen, istuisi mieluiten paikallaan kuin tatti ihmettelemässä ja mussuttamassa ruohoa :)
Elina V. sanoi…
Tavoitteena on kyllä saada tuo Nexukin reippailemaan ihan oikeasti jossain vaiheessa. Fedjan perässä se kulkee lähimetsässä jo ihan mukavasti, mutta Ronjan ripeä lenkkeily taitaa olla vielä liikaa...
Satu sanoi…
Ronja on kyllä niin superreipas että on Nexulla vielä tuohon matkaa. Hieno villapaita, ja tulee varmaan myös tarpeeseen kun eipä tuo javaneesin silkkiturkki oikein syyssäillä yksinään tahdo riittää :-)
Elina V. sanoi…
Tosi mielellään neiti myös villapaitaa pitää ulkona. Olin ihan yllättynyt kun se ei ollut millänsäkään paidasta :)