Kissan Aktivointi-kirja


Eiköhän se ole korkea aika kuuluttaa täälläkin että lokakuun alussa ilmestyy kirja Kissan Aktivointi, jonka tekstiosuudet olen kirjoittanut. Toisena tekijänä kirjassa on Jan Nyström, jolle kuuluu kiitos osaavasta kissakuvauksesta.

Kirjassa kerrotaan, miksi kissaa tulisi aktivoida ja miten aktivoinnin voi toteuttaa. Alkuosa koostuu yleisistä ohjeista kissan kouluttamiseen ja loppuosassa annetaan vaiheistettuja ohjeita useiden temppujen tekemiseen (yhden tai kahden kissan kanssa) ja agilityesteiden opettamiseen.

Kirjan temppuosuudessa esiintyy 14 eri kissaa ja agilityssä tämän lisäksi vielä 3 uutta kissaa. Lisäksi kirjassa on kuvia lukuisista eri kissoista.

Kustantajan luvalla lisään tänne kansikuvan, jossa siis esiintyy Satu Valkiaisen kasvatti, Eve Juntusen omistama ja meillä sijoituksessa oleva Skazki Nereida eli tuttavallisemmin Nexu.

Jos joku teistä pääsee paikalle, niin tervetuloa kirjan julkistamistilaisuuteen Turun kirjamessuille, Sunnuntaina 4.10.09 klo 11.00 kokoustilaan 1.2

Kommentit

Eve sanoi…
Ui ihana! :))
Orifame Senja sanoi…
Vau, tosi upeaa!! Täytyy hankkia ja suositella kaikille!! Saako tätä kirjaa hankittua sinun kauttasi? Epäilen aina, sadaanko tänne periferiaan alan hienouksia!!
AAVA sanoi…
Täytyy sanoa, että laitoin tämän kirjastossa varaukseen heti kun tämän tietokannassa näin. Juuri tällaista suomenkielistä opasta kaipasinkin, joten tämä kyllä taatusti tulee tarpeeseen ainakin meidän taloudessa :)
Elina V. sanoi…
Kyllä tätä minunkin kauttani saa tilattua. Saattaa vaan kestää hetkisen, kun ne ensin lähetetään mulle kotiin ja toimitan sitten eteenpäin. En osaa vielä hinnasta itseni kautta sanoa, kun kirja on vielä painossa.

Hienoa että lukijoita löytyy :)
Virve sanoi…
Kirjan kansi on aivan upea!
Tuskin maltan odottaa, että saan teoksen käsiini ja tietysti pääsen bongailemaan omia katteja, sekä muita tuttuja katteja kirjasta. ;)
Lendi sanoi…
Onneksi olkoon! Vautsi! Tulee kuin tilauksesta ;) Jos ei olisi niin pitkä matka, niin ehdottomasti tulisin julkistamistilaisuuteen! Aivan upea juttu!
Satu sanoi…
Nexun kasvattajana halkean ylpeydestä jo tuosta kansikuvasta :-) Ehkä sitten seuraavaan painokseen jo voi mainita sen nimettömän oci-poseerajan nimenkin :-)
Elina sanoi…
WAUTSI. Tahtoo -- !!
luolaleijona sanoi…
Waude :D :D :D *Turun kirjamessuille, Turun kirjamessuille...* Tuo kirja on kyllä ihan pakko saada, monesta syystä =)
Menina sanoi…
Onneksi olkoon! No en arvannut että ihan tähän tarkoitukseen niitä mysteerikuvia napsitte :) Varmasti tuo kirja tulee meidänkin talouteen aapiseksi :D
Elina V. sanoi…
Kiitokset onnitteluista. Pitää sanoa että olen kyllä itsekin äärettömän tyytyväinen tuohon kansikuvaan :) Hyvä JAN!

Nimetön oci (Dina) nimetään varmasti toiseen painokseen jos sellainen joskus tulee. Kustannustoimittajakin pyysi välittämään Sadulle pahoittelut tästä. On kaikkien tekijöiden (kustannusporras mukaanlukien ;) yhteinen moka, ettei puhumisen taitoa vaalivaa upeaa kissaa ole merkitty loppukiitoksiin. Esitän kuitenkin henkilökohtaisen kiitokseni Dinalle :)