Äidin pikku apulainen

Näitä on ollut esillä muillakin, mutta mun piti tehdä meitin Nexusta ihan oma sarja. Kun itämaisten rotujen rotukuvauksissa välillä sanotaan, että ne osallistuvat mielellään kaikkeen, niin se pitää totta tosiaan paikkansa. Meillä Fedjukin osallistuu kyllä, mutta kyllästyy pian, jollei tekeminen sisällä ruokaa tai huomiota. Nexulle sen sijaan riittää se että mitä tahansa tehdään, niin mukana pitää olla.

OMPELUJÄLJEN JA JÄÄKAAPINSULATUKSEN LAATUVALVOJAAPUKOKKI JA ASSISTENTTI


Kuva: Jan Nyström - www.kissafoto.net

OPERAATIO SOHVAN PÄÄLLYSTYS:
Ohessa vielä ennen ja jälkeen kuvat sohvasta, vaikka ne eivät sisälläkään kissaa. Eipä enää kynsiminen kiinnosta, kun päällinen on keinonahkaa ;)

Kommentit

Satu sanoi…
Nexu auttaa :-) Vaikkei apua ehkä aina tarvitsisikaan, mutta kissan mielestä kyllä. Erittäin tuttu tunne myös täällä :-)
Elina V. sanoi…
Ihanaa se vaan on että toinen on mukana. Vaikka kieltämättä joskus kun on kiire ja kissat pyörii jaloissa sitä hieman miettii että millaisia olioita on kotiinsa ottanut...
Menina sanoi…
Apurit on ihania!! Niiden kanssa pärjää mainiosti kun varoo jokaista askelta, ei jätä mitään jälkeensä, tarkastaa kaikesta kissaturvallisuuden kymmeneen kertaan... Mitään en enää osaisi tehdä yksin ;)

Hieno sohva! Meilläkään ei nahkasohva kiinnosta, kaikki muu tekstiili kylläkin :)
Lendi sanoi…
Onhan se kiva olla jaloissa.. ja edessä.. ja sylissä.. ja vähän makoilla kaiken tarvitsemanne päällä.. Super- apuri!

Mici on myös tuollainen, mutta "vanhemmiten" on selvästi vähentynyt. Riittää nykyisin, että näkee mitä me tehdään. Tosin sitten jos on jotain aivan ihmeellistä (esim. tuo partsin verkotus), niin oli aivan ihmeellistä kaikki mitä ympärillä tehtiin!
Mörri ei kiinnosta pätkän vertaa meidän touhuilut :D
Outi sanoi…
Miten tylsää elämä olisikaan ilman kissa-apulaisia! :D
Satu sanoi…
Harmi muuten kun RuRok oli sellaista matalaliitoa itse kullakin. Tulen Pirokiin sunnuntaille, siellä tosin mukana "vain" Siegfried, joka toivottavasti siellä siis suorittaa ensiesiintymisensä näyttelykentillä :-)