Uusi ihana pussieste

Rakensin viime viikolla kissoille pussiesteen. Kyseinen este on pitkälti samanlainen, kuin koirapuolella, mutta pussin pituus on lyhyempi. Meillä kotona ainakin tämä este sai suuren suosion. Ronja oli ainoa kissoista, jota este ei kiinnostanut. Tämä johtui siitä, että testasimme estettä eteisessä, joka Ronjan mielestä on tarkoitettu vain ulosmenoon. Neidin piti siis vahtia ulko-ovea.

Fedja haisteli ensin epäluuloisesti pussin reunoja. Sisältö piti tarkastaa niinikään tarkkaan. Kun este oli todettu vaarattomaksi, uskaltautui Fedju kulkemaan sen läpi. Muutaman yrityksen jälkeen oli pussiosassa mukava leikkiäkin. Fedja rakastaa suihkuverholla leikkimistä, joten tämän esteen kohdalla töitä pitää tehdä, että saan sen pois esteeltä.

Nexu, joka ei pelkää mitään, sen sijaan syöksyi suoraan hirveää vauhtia esteen läpi. Tosi nopeasti se alkoi itsenäisesti myös kulkemaan esteelle ja suorittamaan sen automationa. Ohessa kuvamateriaalia Nexun pussiesteharjoittelusta, vaikka eipä tuo paljon harjoitusta tarvitse...

Kommentit

Eve sanoi…
Mahtavan taitava suklaapupu ja hauskannäköinen este. Mistä tuon rakensit?
Elina V. sanoi…
Siinä on kakkoskakkosista tehty puukehikko sisällä ja päälle on nidottu ulkoilukangasta. Kehikossa aukon sisäkoko on 40cm ja kehikon pituus 50cm. Sisällä on pussiksi ommeltu 50cm pala 150cm leveetä sinistä kangasta ja ulkopuolella pussiksi ommeltu 2m pala 150cm leveetä punaista kangasta. Esteen pituus on pusseineen 150cm.
Menina sanoi…
Meillekki tommonen! :) Näyttää hauskalta, Nexulle ihanan jännä leikki - neiti todella syöksyy ihan innoissaan sinne :D
Noita teidän temppuiluja katsoessa innostuu vaan lisää. Ehkä meillekin tulee jossakin vaiheessa temppuradan tynkää ;)
Satu sanoi…
Hih :) Nexu-ohjus :) Tullaan Rurokiin sunnuntaille kyllä Dinan, Laran ja Iiriksen kanssa, lauantaille en ole ainakaan vielä saanut aikaiseksi ilmoittautua. Mille päivälle te olette tulossa?
Virve sanoi…
Hienosti toinen sujahtaa. :)
Elina V. sanoi…
Satu: Sunnuntaille mekin tullaan. Kiva nähdä Iiristä, Laraa ja Dinaa. Muista kantaa se Lara agiradalle :) Saisitko millään houkuteltua Natania omistajineen paikalle? Olisi tooosi kiva nähdä se isona <3

Greta: Huhuu! Lähde mukaan Rurokiin, niin Satu saa kasvattiluokan kokoon ja mä nään ihanaa Noelia...

Virve: Jepjep, päättömästi vaan uusiin pimeisiin paikkoihin. On toisella kova luottamus <3

Menina: Pahviesteilläkin pääsee kivasti alkuun. Pitsalaatikot on loistavia ;)
Lendi sanoi…
Ihana tykki :D Aivan intona toinen sujahtelee menemään.
Greta sanoi…
Ihana pussieste ja etenkin pussihukka-Nexu :D

Mä voisin hyvinkin laittaa Noelin RuRokiin, oli tarkoituskin alunperin, mutta tajusin että oon Lapissa kesälomalla silloin. Jos otat Morriksen ja Noelin viikoks hoitoon ja viet ne näyttelyyn niin sopii mulle ;D Hoitopaikka ei luvannut lähteä viemään niitä näyttelyyn nimittäin.. Käsittämätöntä, kyllä mun mielestä täysihoitoon kuuluu näyttelypalvelut! :D
Greta sanoi…
Niin piti vielä lisätä, että mä en saa(nut) sähköpostia sulle meneen läpi, piti kiittää kuvista ja lätistä naksutinjuttuja.. Että kiitos kuvista, ovat upeita!
Elina V. sanoi…
Toi toinen sähköpostiosoite täyttyy aika ajoin kun on liikaa liitteenä olleita kuvia ;)

Pistän sulle meilin toisen postin kautta, tai ootko Facebookissa?

En ehkä kuitenkaan huoli poikia näyttelykuormaan ;) Mun kyydissä tulee ehkä yksi henkilö kissoineen Turusta. Pitää kattoa joku toinen kerta kun treffataan livenä :)