Tosi taitavat karvaiset

Vanha video Fedjan pyörimisestä (kun uusien kuvaaminen videolle on ollut laiskanpuoleista)

Kissojen kanssa on niitä päiviä kun kaikki sujuu ja sitten taas niitä päiviä kun mikään ei suju. Onneksi maanantai ja tiistai olivat niitä kun sujuu hyvin-päiviä. Projekti temppukuvaus nimittäin jatkui ja kissat toimivat loistavasti.

Olin ihan ällikällä lyöty kun osa tosi vanhoista tempuista, joita ei oltu harjoiteltu aikoihin sujui kuin vettä vain. Ronja ja Fedja toimivat mukisematta toistensa kanssa ja esittelivät ylpeinä kahden kissan temppujaan. Nexu sen sijaan oppi muutaman harjoituskerran perusteella peruuttamaan ja suoritti sitten tätä temppuaan äänekkäästi kehräten ja kurnutellen. Mun pitää jossakin vaiheessa lisätä tänne video tuosta peruuttamisesta. On se nimittäin sen verran hauskan näköistä toimintaa.

Temput alkavat olla melko lailla kuvattuina ja minä keskityn viimeistelemään tekstiä ja kirjaamaan siihen kuvanumeroita. Ensi viikolla pitäisi olla viimeinen kuvauskerta, jolloin katsotaan mitä vielä tarvittaisiin kuvallisessa muodossa. Kissat saavat palkinnoksi hienosta suorituksestaan nauttia kolme päivää tarhastaan.

Eilen kävimme kesäpaikalla ja tänään lähdetään sinne taas pikimmiten, tällä kertaa jäämme yöksi. Erityisesti Ronja otti kaiken irti ulkotarhasta jo eilen ja kurnutteli onnellisena ylimmältä tasolta. Kaverukset Nexu ja Fedja sen sijaan käyttivät tilanteen hyväkseen ja valloittivat Ronjan edellisellä kerralla valtaaman pesän. Suureksi harmikseni ne myös löysivät sieltä sen ainoan pihkaisen puun, joten operaatio kissanpuhdistus koittanee viikonloppuna. Onneksi pihkaa on vain pikkuläikkä Fedjassa.

Kommentit

Lendi sanoi…
Hih, ompas mahtava! Ihana tuo istuminen ennen makupalaa, "näin minun pitää tehdä ja sitten tulee nami" :D
Kauanko olet muuten kouluttanut kissojasi?
Elina V. sanoi…
Kuten sanoin, tuo oli vielä vanha video ;) Nykyään kouluttaja osaa toimia kätkemällä namin ja tuomalla sen esiin vasta suorituksen jälkeen... Vanhemmat kissat ovat nauttineet koulutuksesta nyt n. 2 vuotta, agilityä harrastimme auttavasti aikaisemminkin. Nuorin tulokas luonnollisesti meillä olemansa ajan.
Menina sanoi…
Ehdottomasti täytyy nähdä Nexun "moonwalk" ;)
Meillä on muuten hieman edistytty, kiitos neuvojesi, siten ettei Almakaan enää juokse naksutinta pakoon :)
Elina V. sanoi…
Menina: Hieno juttu. Ostitteko uuden naksuttimen vai otitteko kuulakärkikynän käyttöön?
Ruusu sanoi…
Moikka!
Ihan ensimmäistä kertaa eksyin blogiisi ja olipa kiva löytää joku, jolta voi kysyä neuvoja kissojen aktivoimiseen.
Videota katsoessani syttyi kiinnostus opettaa temppuja myös minun kissoilleni. Mahtavaa! :D
Elina V. sanoi…
Hienoa että olet innostunut,

kysy vaan jos mieleen tulee kysymyksiä!
Menina sanoi…
Koitettiin kuulakärkikynällä ja se tepsi, ei vieläkään yhtä innokas ja reipas kuin Kisu mutta paljon parempi :)