Kuvia ja agikissatoimintaa
Tapahtumarikas viikonloppu on takana. Kesäpaikkamme valloitti kahdeksan kissaihmistä kissoineen. Lauantaina oli ohjelmassa yhteisiä esteharjoituksia ja niiden kuvausta. Niinikään puhuimme paljon ystävämme kissan arvostuksesta ja eri kissaroduista. Tuhannet kiitokset kaikille paikalla olleille! Hauskaa oli, pitänee ottaa uusiksi joskus.

Sunnuntaina kuvattiin olan takaa kahta taitavaa temppukissaa. Kiitokset Jehu ja Kaisa sekä Riitta ja Osku. Oli tosi kiva nähdä teitä ja ihania karvakavereita. Ihan mukavasti kissat toimivat vaikka paikka oli vieras ja paljon hälinää ja hössötystä ympärillä.

Omat kissamme olivat ainakin sunnuntaina ihan poikki, vaikka niiden ei tarvinnut kuin kääntyä kameran edessä. Alussa nukkumisnäytteitä mökiltä ennen lähtöä. Kotona on sama meininkin jatkunut...

Loppuun vielä lisättäköön muutama kuva valmiista kissatarhasta, joka oli viikonloppuna myös ahkerassa käytössä. Hienoa että murut viihtyvät siellä!

Kommentit

Menina sanoi…
Kuulostaapas todella hauskalta ja vauhdikkaalta viikonlopulta :) Onkos näitä temppukuvia/videoita mahdollisuus nähdä jossakin?

Voi miten ihanan paljon tasoja ja piiloja tuolla tarhassa, ei ihme että viihtyvät!
Todella hienosti toteutettu, saisipa tuollaisen tännekin ;)
Elina V. sanoi…
Ei niitä valitettavasti voi laittaa esille täällä. Ovat esillä myöhemmin julkaistussa muodossa, mutta siitä lisää syksyllä...
Hanna sanoi…
Teidän tarha on ihan jumbo, luksusmallia =)

Hui, olisiko sieltä ihan dvd tms tulossa syksyllä? Sellainen olisikin hieno!