Lapsenvahtina Tampereella

Ensin kuvitukseksi vanha kuva naatiskelijasta ja sylirapsuista :)


Ja sitten asiaan, eli kuten otsikko jo kertoo olimme miehen veljenpoikia vahtimassa. Vanhemmat kisut jäivät omien vanhempieni luokse hoitoon. Olimme nimittäin sitä mieltä että kolmen kissan ja kahden vauhdikkaan pikkupojan vahtimisessa olisi meille liikaa puuhaa. Nexu tuli mukaamme pyrkimyksestä tutustuttaa pikkukisua lapsiin.

Hoitoreissu sujui ihan mukavasti, vaikka Nexu aluksi olikin aikamoisen peloissaan huutavista pikkumuksuista. Pojat olivat suloisia omia itsejään eli aikamoisia rasavillejä ;) Onneksi Nexu pääsi saunaan turvaan, kun meteli kävi liian kovaksi.

Tutustumisyrityksiä tapahtui useita päivän aikana. Pojat olivat vain hieman turhan innokkaita tutustumisessaan ja säikyttivät pienen innostuksen äänillään piiloon. Lempihuiska kiinnosti, mutta nuorempi herroista taisi huiskuttaa sitä enemmänkin omaksi huvikseen kuin kissan huviksi. Suloisesti kaksivuotias kuitenkin makasi mahallaan pitkiä aikoja saunan oven edessä ja toisteli kisu-kiis-kisu-kiis-kiss-kiis.

Iltasatu sai karvaiset ja karvattomat lapset vihdoin rauhoittumaan. Nelivuotiaan hurmurin suureksi onneksi Nexu kiipesi hänen syliinsä kuuntelemaan iltasatua. Toinen ei olisi millään raaskinut nukahtaa kun kissa oli hänen sylissään. Tästä tapahtumasta riitti onnea vielä seuraavallekin päivälle.

Aamulla tutustuminen olikin jo paremmalla mallilla. Nexu oli kai huomannut että nuokin voivat olla halutessaan hiljaa ja se kiipeili sohvan selkänojalla tutkien uteliaana aamuohjelmia tuijottavia pellavapäitä.

Kaksi vanhempaa kissakaverusta olivat nauttineet mummolassa olosta täysin siemauksin. Oli mukava kuulla puskemistarinoita, joskin epäilen suuresti että Fedja on saanut herkutella oikein olan takaa...

Kommentit

Menina sanoi…
Voi kun söpö köllimiskuva! "Saa rapsuttaa" ;D

Ai teillä oli siellä hieman nuorempaa vahdittavaa - meillä toinen sentään on jo kouluikäinen (vaikka eipä tuo rauhallisuus kamalasti kulje iän kanssa ;)
Hyvä että malttoivat rauhoittua välillä, molemmille osapuolille jäi varmasti mukavat muistot tuosta :)

Hih, mummulassa on tainnut olla oikein kissanpäivät ;D
Mekin käydään aina välillä antamassa mummulle karvaterapiaa - mummu tykkää kun varsinkin Kisu menee viekkuun nukkumaan :)
Satu sanoi…
Ihana tuo tassut ylöspäin, Laralla on myös sama tapa kerjätä rapsutusta. Meidän kissoista ei mikään ole niin kauheaa kuin pikkulapset, Lara on siinäkin asiassa rohkein.
Elina V. sanoi…
Joo kyllä tämäkin tutustuminen vielä vaatii uusiokäyntejä ;) Onneksi ne kasvaa tuosta ja ymmärtää jossain vaiheessa (toivottavasti) miten kissaa kannattaa lähestyä...
Lendi sanoi…
Ihana tuo kuva <3
Meillä ei ole lähipiirissä yhtään pikkuihmisiä, joten shokki oli suuri kun sellaiset valtasi meidän kodin :D Ystäväni kävi siis lapsineen meillä kylässä ja ei pojat voinu ymmärtää sitä kimakkaa äänimäärää.
Mici on tavannut muutamia muita lapsia ja kaikki menee ok kunhan desipelit pysyy kurissa.
Hauskaa juhannusta :)
Menina sanoi…
Oikein hyvää Juhannusta meidän poppoolta!