Hassut hauskat itämaiset

Taas on leikitty filmitähteä, joskin ilman omia kisuja. Janin kotona jatkoimme temppukuvauksia. Sain siis tutustua useampaan ihanaan kissapersoonaan. Vilaukselta näin jopa Nexuliinin esiesiesiesiäidin, eli kaukana sukupuussa komeilevan naaraan. Kaunis oli turkki tuolla itämaisella pitkäkarvalla. Paljon on matkaa siihen Nexulla, ja tuskin vastaavaa koskaan saavutetaankaan.

Ihanat seuraneidot Nappu ja Saana viihdyttivät erityisesti päivääni. Kunhan isäntämies muistaa säännöstellä kisujen ruokavaliota parin päivän ajan, uskon että näiden seurallisten tapausten kanssa saadaan helpompia temppuja hyvin kuvattua. Yksi ihana luoksetulokuva ainakin on saaliina :)

Torstaina on luvassa kuvausta sekä Janilla että meillä kotona ja viikonloppuna vietetään kissatapaamisviikonloppua Turun seudulla. Toivottavasti vierailevat tähdet saavat silloin jätettyä tassunjälkensä kameran kovalevylle. Kovasti on siis kissakuvia luvassa loppuviikolle ja viikonlopulle.

Koska viralliset kuvat on varattava tärkeämpää tarkoitusta varten, laitan oheen mieheni räpsäisyn temppuilustamme. Tässä kuva Leiki tiikeriä tempusta, joka on suosikkini kaikkien kuvien joukosta.

Kommentit

Menina sanoi…
Ihana Fedjan tiikeri-imitaatio :) Ei ole kauas omena isoserkuista pudonnut ;D
Toivottavasti saamme pian lisää näitä ihania temppukuvia ihasteltaviksi :)