Fedja räjäytti potin


Olenhan mä aina itse tiennyt että Fedja on aivan huippu tyyppi. Jätkä on suuri, komea ja kiltti kuin lammas. Silti sillä on veijarimainen ilme ja olemus kun se kotona keksii (nykyisin Nexun kanssa) kaikkea päänvaivaa omistajille. Olihan se sitten tietysti mukava kuulla että kissa oli muidenkin mielestä komea, eli meitin lötkylä, näyttelyn kaverikissa, meni ja voitti koko kotikissaluokan!!!

Kyllä meinasi omistajalta pudota silmät päästä. Vaikka kiitettävä oli kyllä jätkän käytöskin. Pikkuneiti nexu pärjäsi myös hyvin saaden EX1 arvioinnin. Kovin tuomari tykkäsi neidistä ja kehui sen kaunista suklaan väristä turkkia. Nexu itse käyttäytyi myös hyvin, joskin häkkiaika tuomarin takana muiden pentujen arviointia odotettaessa taisi olla liikaa. Jos jostain näyttelyhäkistä on syöty muoviosia, taidan tietää syyllisen ;) Muutoinkin tutustuminen näyttelytoimintaan sujui oikein hyvin. Sylissä oli mukava kehrätä ja katsella paneelin kulkua...

Erityisen mukavaksi näyttelypäivän omalta osaltani tekivät hienot ihmiset. Oli kiva nähdä Nexun sisaruksia ja heidän mukavia omistajiaan, Rosa tarjosi mukavaa juttuseuraa ja tietysti oli kiva nähdä myös Nexun kasvattaja Satua ja emo-Laraa. Onnittelut vielä Laralle parhaan siitosnaaraan tittelistä!

Näyttelyrintamalla seuraavaksi vuorossa Nexulla FinTICA. Melkein tekisi mieli suunnistaa Surokkiinkin...mitä Eve tuumailet? Surokiin saattaisi vielä saada Agilitynkin jos nyt jo kysyisi...

kuvat on Fedjasta paneelissa ja Nexusta kevythäkissä.

Kommentit

Jalecat's sanoi…
Jei Fedja!!!

Leena
Virve sanoi…
Suuret onnittelut!! Aivan upeaa!
Meillä meni arvostelu tänään kuten tiesinkin ennalta pojat viimeisinä 3 ja 4, asian tiesi jo tuomarijaon nähdessä..

Agility sujui hyvin ja siinä Nemo loikki toiseksi ja Sirius neljänneksi. Ei paljoa eilinen esiintyminen jaloissa painanut. Ja video materiaalikin taisi tulla ihan kohtalaisesti. ;)


ps. Surokiin taisi Nina kisoja jo kyselä, mutta sieltä oli tulltu avstaus, että ei ole tilaa.. :(
Elina V. sanoi…
Heips, pitääkin kurkistaa kuka oli kotikissoilla sunnuntaina. Kiva että agility oli sujunut hyvin, oliko paljon osallistujia? Loistavaa että saitte videomatskua.

Luulen ettei Nina ees kysynyt tota kun mä sanoin silloin etten oo menossa ja meidän piti alunperin pitää ne yhdessä. Nyt kuitenkin aloin pohtia asiaa. Ootko sä menossa Surokiin?
Satu sanoi…
Hmm. Jos olette sinne Ticaan menossa niin onkohan Surok vähän turhan lähellä? Mutta tulkaa Myyrmäkeen Rurokiin elokuun lopulla!!!!
Elina V. sanoi…
Mietin itse samaa. Ticaan en ota fedjaa mukaan kun siellä riittää tohinaa yhdenkin kissan kanssa. Pohdin vaan olisiko hyvää harjoittelua ennen kuin kissa koluaa saman päivän aikana 5 tuomaria läpi? Lisäksi tuonne Surokiin olisi mahdollista ottaa kaveri mukaan.

Rurok ei harjoitteluna enää kelpaa, kun on tican jälkeen. Muuten pistän kyllä harkintaan, mutta työn kannalta on hiukan hankalana ajankohtana. Koulut on juuri silloin alkaneet. Ollaan silloin ehkä lauantaina espoossa esittelemässä agilitya (jos ei kukaan muu pääse) ja periaatteessa päästäis kyllä sunnuntaina, mutta jos on työjuttuja, on vaikea olla 2 päivää reissussa.

Harmi kun muut kesän näyttelyt on niin kaukana meiltä....
Satu sanoi…
Viikko näyttelyiden välillä on kyllä VÄHÄN. Menkää vaan Ticaan, sanon minä, vaikken toki voikaan teitä määrätä ;-)
Orifame Senja sanoi…
Onnea hurjasti Fedjan menstyksen johdosta!! Ja onnea myös hyvin pärjänneelle Nexulle!
FINTICATin näyttelyyn vaan! Mekin mennään. Kummaksikin päiväksi. Varmasti on kivaa :D Eväät mukaan ja kunnon retkimeininki. TICAnäyttelyissä tosin ei kerkee niin oleilla (eikä kyllä pitkästyäkään) kun FIFeNLYissä. On tekemistä koko kun seuraa arvostelun kulkua usealla tuomarilla.
Elina V. sanoi…
Joo, eiköhän se oo parempi suunnata suoraan sinne TICAan. Eiköhän tuo ikiliikkuja ehdi sitä agilityä koittamaan kilpailuissa myöhemminkin :)
Hanna sanoi…
Hurjasti onnea Fedjalle, aivan mahtavaa! Nexulle myös, hieno alku "näyttelyuralle" =)

T: Luolaleijonat