Taitavat kisut

Esittelypäivä on takana ja omistaja virnistelee tyytyväisenä. Päivä meni enemmän kuin hyvin meidän osalta. Katsojia tosin ei ollut mitenkään älyttömästi, mutta se sopi minulle varsin hyvin, sillä kissat nauttivat rauhallisesta rekasta.

Positiiviseksi yllätyksekseni Nexu erityisesti innostui ylittämään esteitä pienen alkukummastelun jälkeen. Muutenkin se oli neiti rohkea koko päivän. Hurmasi monta rekkavierasta ;) Onneksi esittelymme painottui hyppimiseen, sillä kevythäkkiin jääminen oli Nexun mielestä tylsää...ja sen kuuli äänestä. Sen sijaan kun kissan nosti häkistä maahan alkoi kurnutus, riekunta ja hyppiminen. Täydellinen Showkissa ;) Kauhulla vaan odotan ensi viikonlopun näyttelyä. Pitänee ostaa kaikkia leluja joita voi sitten huiskutella häkissä.

Ronja osoitti sen sijaan kissamaisuutensa. Ensin meno radalla oli laiskanpuoleista, vaikka rekan tutkiminen olikin sen mielestä mukavaa. Kun kuoreet astuivat peliin, niin jo kiihtyi neidin vauhtikin. Hyvä kuitenkin oli että ikiliikkuja oli mukanamme, sillä Ronja ei jaksanut pitkiä esittelypätkiä, kun taas Nexu...kuten mainitsin, sitä ei meinannut saada pois estraadilta.

Kommentit

Greta sanoi…
Hyvä Nexu!! Täällä velipojan kanssa pidettiin peukkuja :)

T. Greta ja Noel
Satu sanoi…
Hieno Nexu! Itse en ehtinyt paikalle kun oli juuri samaan aikaan Milanan luovutus, mutta hengessä olin mukana :-)
Menina sanoi…
Voi miten hienosti teidän uusi tulokaskin jo suoriutuu temppuiluista! :D
Meillä vasta aloitellaan naksutinkoulutusta, kovin mielenkiintoinen koulutustapa :)

Mukava kun olet laittanut runsaasti videoitakin, näistä saa hyviä vinkkejä. Konkareiden sujuvaa työskentelyä on kiva katsella :)
Rapsutuksia kauniille kolmikollesi!