Toipuva karhunpoika

Kävimme tänään eläinlääkärissä varmistamassa Fedjun nielun. Samalla kun poika nukutettiin poistettiin sitten hammaskiveä (joka oli alunperin tarkoitus poistaa syksyllä). Fedja oksensi melkein hetio nukutusainetta saatuaan nestettä ja pari vanhempaa ruohoa ulos. Nielusta ei enää tutkittaessa löytynyt mitään, mutta se oli punainen, joten jotakin siellä on ollut (joka todennäköisesti oli lähtenyt parafiiniöljyn avulla liikkeelle). Lääkäri ei osannut sanoa mitä. Joka tapauksessa Fedjalla on nyt viikon antibioottikuuri.

Ei kyllä ollut kovin kipeä kissa enää tänään eläinlääkärille haettaessaankaan, sillä sellaista vauhtia se juoksi karkuun kun yritin ottaa häntä kantokoppaan. En kerta kaikkiaan käsitä mikä kuudes aisti noilla eläimillä on tuon eläinlääkäriin menon suhteen. No joka tapauksessa olen tosi onnellinen ettei mitään pahempaa ollut kyseessä...

Fedja haisee nukutusaineen johdosta vieraalle. Ronja käy vähän väliä murisemassa lähellä koppaa, jossa Fedja heräilee. Hauskaa on että Ronja on täysin unohtanut että sitä pitäisi harmittaa välillä Nexun läsnäolo. Nexu on kaikesta lähinnä hämillään. Se ei murise kenellekään vaan käy nuuskimassa Fedjan koppaa ja sitten Ronjaa. Nyt Nexu on rauhoittunut nukkumaan Fedjan kopan viereen patterin päälle.

Minä päivystän niinikään Fedjan kopan vieressä ja odotan että poika kunnolla herää. Olo on helpottunut ja odottava...

Kommentit