Sävy sävyynIloisempaa luettavaa, eli luvassa kuva Nexusta uudessa kantokopassaan ja neidin uudesta kevythäkistä. Tosin voipi olla ett kevythäkit todellisuudessa ovat käytössä niinpäin että Fedja on vaaleanpunaisessa ja Nexu vaaleansinisessä, koska Fedja on ominut tuon vaaleanpunaisen itselleen :)


Parafiiniöljy on kyllä ihme tavaraa. Fedja on todistettavasti käynyt vessassa kummallakin asialla. Oksennusta (ja karvapalloa?) vielä odotellaan. Se on myös selvästi reipastunut ja halusi tänään tulla jo uloskin. Ulkona ruoho maistui hyvin. Pohdinkin tässä pitäisikö parafiiniöljyn antoa jatkaa vielä huomenna, että karvapallo löytäisi tiensä ulos? Viisaammat auttakoon, soitan myös todennäköisesti uudelleen eläinlääkärille. Fedja on siis tosi paljon virkeämpi, muttei vielä oma itsensä. Turkki tuntuu hieman rasvaiselta. Tämä ihmetyttää, koska eihän parafiiniöljyn pitäisi imeytyä elimistöön????

Nexu oli tänään mukanamme äitienpäivävierailulla vanhempieni ja isovanhempieni luona. Eipä arkaillut pikkukissa juuri lainkaan vieraita paikkoja. Sen sijaan tutkimista riitti ja valloittipa pikkuneiti isoisän sylinkin :) Rohkeudella pääsee pitkälle. Nexu vaan otti ja hyppäsi vaarin syliin ja alkoi nukkumaan siinä. Hämmentynyt vaari pohti miten tästä nyt pääsee vessaan :) Matka ulko-ovelta autoon oli kyllä pelottava, vaikka se matkustettiinkin kopassa. Taisi olla autojen äänet liikaa. Onneksi autoon päästyä tuntui jo turvallisemmalta....

Kommentit

Satu sanoi…
Ihana Nexu :-) Tsemppiä edelleen Fedjalle, toivottavasti kyseessä oli tosiaan vain ummetus ja karvapallo.
Eve sanoi…
Todella tyylikäät kamppeet. Missä mä olen nähnyt ton kassin ennemmin? ;)

Toivottavasti Fedja-setä tosiaan voi jo paremmin. Aika liikkistä tuo värien vaihtaminen, poika vaaleanpunaiseen ja tyttö siniseen. :)