Nexu harjoittelee vieraita paikkoja

Päätin pitkän pohdinnan jälkeen että otan Nexun mukaani Royal Caninin rekkaan puolentoista viikon kuluttua. Menen siis esitelmöimään agilitysta ja alunperin vain Ronjan piti lähteä mukaan. Koska keikka kestää vain pari tuntia ja pääasiallisessa osassa on videot, uskon neidin pärjäävän. Tulee siinä samalla hyvää kevythäkkikokemusta.

Harras toiveeni on ettei neiti huuda koko esittelyjakson ajan. Kovasti tuo täällä nimittäin puhuu, joskin hyvin ystävälliseen sävyyn ;)

Loppuun lisään pienen videon Nexun kosketuskeppiharjoituksesta. On se vaan niin taitava :) Kyseinen on varmaan kuudes harjoitus, joten lujaa menee...

Kommentit

Satu sanoi…
Ihana Nexu, fanittaa kasvattaja täällä. Nyt tiedät mitä tarkoitetaan kun sanotaan että itämaiset ovat puheliaita :-) Meillä Lara-emo sanoo "rääp" aina ruoka-aikaan - eli Laran mielestä lähes koko ajan on ruoka-aika :-)
Eve sanoi…
Taitava! Ykkösfanittaja täälläkin, aina en vain saa kommentteja jätettyä (työkone tai sitten mokkula sanoo poks). Ihanaa, kyllä Nexusta todellinen Temppukissa tulee. Taitaa vähäsen ollakin jo. :D
Hanna sanoi…
Tännekkös se pieni Nexu muuttikin? Onpas se jo taitava! Olen katsellut joskus temppuvideoitasi foorumilla, kiva kun eksyin tänne blogiinkin niin voin opetella noita temppuja, jos vaikka onnistuisin itsekin opettamaan niitä =) Meillä asuu Nexun.. serkku? :D Sama mummi taitaa löytyä sukutaulusta. Aslan oppi talvella todella nopeasti istumaan ja antamaan tassua, pitäisi jatkaa harjoittelua kesällä kun olisi taas aikaa. Terveisiä luolaleijonilta!

Ps. Missä esitelmöit agilitystä ja koska? Voisin olla hyvinkin kiinnostunut jos aika on sopiva, asumme nimittäin myös Turussa =)
Elina V. sanoi…
Esitelmöin agilitysta Helsingissä. Eli saa tulla katsomaan, mutta matka on pidempi...

Tuossa Aslanissa on muuten melko paljon samaa näköäkin kun Nexussa ;)

Ootteko muuten agikissojen jäseniä? Meillä on kesätapaaminen turun lähistöllä. Olis mukava tavata ihan livenäkin...
Hanna sanoi…
Harmi kun se onkin Helsingissä, Turun alueelle olisin tullut mielelläni =) Me ei olla kokeiltu agilityä vielä ollenkaan, Aslanin kanssa talvella tehtiin temppuja mutta keväällä sekin on jäänyt muiden kiireiden vuoksi. Sekä agility että temput kiinnostaisivat kuitenkin :) Aslan ainakin tykkää tempuista, luulen että Rämäpää-Ruokahullu-Raichu olisi sitten ehkä enemmän agilitytyyppiä :D En ole perehtynyt agikissajärjestöön sen enempää, tiedän vain että sellainen on olemassa. Voisikin ottaa selvää asiasta, sieltä saisi varmaankin hyviä neuvoja agilityyn?

En tosiaan hoksannut linkittää blogiamme sinulle, kun tänne pitää kirjautua googletilin kautta. Löysit ilmeisesti Aslanin kuitenkin :) Nexu on kyllä hyvin samannäköinen kuin Aslan pienenä. Esimerkiksi tuon esittelykuvan istuma-asento ja etutassut kokonaisuudessaan ovat niin Aslanmaiset :D Serkkutyttö on kyllä kamalan nätti, ja kun se on vielä klassinen tabby, niin voisiko suloisempaa pikkutyttöä olla? :)