Kerrosralli jatkuu taasVuorossa pari uudempaa otosta Nexun ulkoilusta. En vaan ehtinyt noita laittaa, vaikka ne kuvattiin jo perjantai iltapäivällä. Oli sitten muita huolia, niin kuvat tuntuivat toisarvoisilta. Joka tapauksessa oli oikein onnistunut ulkoiluhetki silloin. Nexu viihtyi pidempään muiden seurassa ulkona. Valjaat eivät edelleenkään ole neidille ongelma, mutta kulkusella varustettu panta oli hänen mielestään järkyttävä! Totuttelemme siis pantaan ilman kulkusta.

Elämä on palaamassa normaaliraiteilleen kun Fedja on taas reipas oma itsensä. Nielu ei taida enää olla kovin kipeä. Sellaista rallia tänään on juostu pitkin kämppää. Tuntuu että Fedjan mielestä nyt pitäisi ottaa takaisin viikonlopun juoksupula. Hauska seurata kun kaksi-kolme kissaa juoksee hirveää rallia ympäri taloa. Vuorotellen sitä mennään edellä ja perässä. Aina välillä joku jää hetkeksi kiehnäämään ihmisten jalkoihin ja sitten taas meno jatkuu.

Pitkästä aikaa kuitenkin kaikki kissat vaikuttavat myös tyytyväisiltä. Kukaan ei pahemmin murise toiselle. Sulassa sovussa suolestetaan huiskia ja nukutaan ihmisen lähellä. Ah, ihanaa elämä :)

Kommentit