Esiintyminen edessä

Ensi sunnuntaina on edessä esiintyminen Royal Caninin rekassa klo 12-14. Mukana esiintymisessä ovat Nexu ja Ronja, joten tervetuloa Narikkatorille Helsinkiin katsomaan meitä. Mukana on myös videotiedostoja kissa-agilitysta jos/kun kissat päättävät pelätä meluisaa paikkaa.

Olemme harjoitelleet muutaman kerran esterataa myös Nexun kanssa. Mukavasti näyttää sujuvan kosketuskepin avulla. Ronja on konkari, joka yleensä on myös esiintynyt hyvin jos ei vieraita kissoja ole näkyvissä. Saa kuitenkin nähdä miten näin meluisa paikka vaikuttaa neitiin jolla on vahva oma tahto.

Nexun ensiesiintyminen näyttelypiireissä lähestyy. Eli menemme neidin virallisen omistajan Even kanssa Hyvinkäälle ensi kuussa. Mukana on turvaa tuomassa myös meidän "turvallinen isoveli" eli Fedja-setä. Samalla on mielenkiintoista seurata miten Fedju käyttäytyy näyttelyssä kun ei ole Ronja sähisemässä ja räiskimässä viereisessä häkissä. Turussa kun viime vuonna kävimme kerran ilman Ronjaa käyttäytyi poika ainakin kiitettävästi :)

Ohessa neitikissojen taidonnäytteet. Ronjan klippi tosin on vanha video, mutta sama meno jatkuu :) Nexun kyseiset klipit ovat esillä myös sunnuntaina. Ronjasta siellä on uudempi klippi, mutta siinä on laser apuna ja pakko näyttää tässä että osaa se meidän neiti ilman laseriakin :)

Kommentit

Satu sanoi…
Hieno Nexu :) Odotan innolla sitten sunnuntain kuulumisia :)
Elina V. sanoi…
Niitä on kyllä sitten varmasti luvassa :)