Tutustumistarinoita


Aloitimme tutustumisen lauantaina "portin läpi". Lauantai illalla tutustuttiin portitta, kuten myös sunnuntaina.

Eilen olin käymässä turistina Rurokissa ja karvakuonot olivat miehen kanssa kotona. Hienosti oli heillä sujunut. Fedja ja Nexu ovat tätä nykyä hyvää pataa keskenään. Toisinsanoen Nexu seuraa Fedjaa koko sen ajan kun minä tai mieheni emme jaksa leikkiä tämän duraselin kanssa.

Kovin Nexu yrittää leikkiä Fedja-sedän kanssa. Fedjakin on kiinnostunut, muttei oikein tiedä miten tuon kanssa pitäisi leikkiä kun toinen ravaa tuhatta ja sataa ympärillä. Yhteiset huiskaleikit sentään ovat onnistuneet.

Myös mallioppimista on hienosti käynnissä. Tänään pikkutirriäinen tuijotti silmät suurina kun Fedja leikki juoksevan hanan kanssa työntämällä päätään ja käsiään sen alle. Omat yritykset päätyivät lähinnä huutoon, kun Iik, siitä tassusta tulikin märkä. Silmä tarkkana (ja hieman myös mustasukkaisena) pentu tarkkailee meidän koulutushetkiä. Fedja ei paljon siitä välitä vaikka toinen pyörii jaloissa, kunhan namit menevät oikeaan osoitteeseen. Ei kyllä onneksi ole valittamista tuon pikkukisun ruokasuuntautunei-suudessakaan. Hyvin näyttää maittavan ;)

Ronja on edelleen hieman sotajalalla Nexun suhteen. Se todennäköisesti toivoo edelleen että se seuraavana aamuna olisi poissa. Ronja murisee ja sähisee, mutta kun pieni vaan jatkaa touhujaan, niin se poistuu paikalta, eikä jää hyökkäilemään. Tänään neiti on tosin suurimman osan yhteisoloajasta murjottanut yläkerrassa. Kun sitten kävin temputtamassa sitä suljettujen ovien takana oli vanhempi neitimme varsin tyytyväinen. Olemmekin käyneet sitä silittelemässä välillä myös suljettujen ovien takana, Nexu kun ei tajua pysyä poissa kun toinen meistä antaa Ronjalle huomiota, vaan säntää yleensä kiinnostuneena paikalle sähläämään, jolloin taas sähinä alkaa...

Kommentit