Rohkea kehruukone

Koska neiti osoittautui aivan uskomattomaksi läheisyyskissaksi nukuin ensimmäisen yön sen kanssa vierashuoneessa. Pikkukisu jaksoi leikkiä myöhään iltaan ja kun se sammahti se loikkasi suoraan syliini nukkumaan iso kehruukonsertin ja pumppaamisen säestämänä. Vaihdoin paikkaa mukavampaan lepotuoliin Nexu sylissäni, eikä se neidin unta haitannut, hieman hän käänsi kylkeä. Kun sitten yritin siirtää kissan pesään, niin siitä ei tullut mitään, se pomppasi pystyyn ja seurasi minua ovelle.

Mieheni meni huoneeseen kun itse livahdin suihkuun ja Nexu kiehnäsi ja kehräsi myös hänen sylissään. Hirveä itku alkoi kun mieheni meni pois huoneesta. Päätimme siis että nukun patjalla kisun kanssa ja mieheni sängyssä vanhojen karvakavereiden kanssa. Ronja ja Fedja valtasivat onnellisena minun puoliskoni sängystä ;) Nexu nukkui koko yön kiinni minussa vaihtaen välillä kainaloa. Se on muuten uskomaton lämpöpatteri!

Aamulla Nexu hyrräsi tyytyväisenä ja kieriskeli selällään kehräten taukoamatta. Vessa on myös kelpuutettu ja siellä käytiin illalla ja aamulla. Nyt aamupalan taustalla kuuluu vieno pikkukissan naukuna kun Nexu on selvästi sitä mieltä että taloa voisi uskaltautua tutkimaan enemmänkin, varsinkin kun ihmiset ovat eri tiloissa.

Taidamme kiinnittää "väliporttimme" ja suurentaa kissan elintilaa yhdella huoneella. Iltapäivällä on sitten vuorossa ensimmäinen osa varsinaista kissojen tutustuttamista, mikäli he ovat vastaanottavaisia. Fedja ja Nexu ovat jo kiinnostuneina haistelleet toisiaan ovenraosta. Suurin osa haistelusta on sitäpaitsi ollut äänetöntä ja silmien siristelyä sisältävää!!!! Fedja ei ole murissut kertaakaan, mikä helpottaa yli kaiken oloani. Ronja ei oikeastaan ole ollut alkukiinnostuksen jälkeen niin kiinnostunut pikkuisesta. Se käy kurkkaamassa, murisee hiukan ja lähtee pois. Annamme hänen tutustua rauhassa omalla tavallaan. Onneksi Ronja on kuitenkin hyvin harmiton kissa (paha suustaan, muttei kynsistään).

Lisätietoja myöhemmin...nyt pikkukissaa ihailemaan ;)

Kommentit

Eve sanoi…
Ompa ihana kuulla noin hyviä uutisia! :)
Hali ja pus ihanaiselle. <3
Elina V. sanoi…
Halailtu on Evenkin puolesta :)